Smrklja Njena.si
Moj life
 

Spoznaj svojo dušo dvojčico

14. 2. 2015; 02.00
Avtor: alenka
uvodna (7)
Tvoja duša dvojčica je tu, samo začutiti jo moraš.

Se tudi tebi dogaja, da zvečer, preden zaspiš, sanjariš o njem?

Si mogoče predstavljaš, da si nekje; nekdo te od zadaj kar naenkrat dvigne, zavrti, te močno poljubi in, ko bi odprla oči, bi bil to ON? Potem razmišljaš;  kje je v tem trenutku, kaj počne, kdo sploh je on(ali ga že poznaš?!), kako je videti, ali razmišlja o tebi?  In kakšno bi bilo sedaj tvoje življenje, če bi bil on v njem ter seveda, kdaj bo sploh prišel ta trenutek vajinega spoznanja?

Ne bodi neučakana. Zavedaj se, da lahko v teh sanjarijah uporabiš vso svojo domišljijo. Potem, ko boš imela vse odgovore na dlani, to ne bo več mogoče. Zato kar najbolj uživaj v tem  fantaziranju, da te odnese v svet sanj in boš s sladkim nasmeškom na ustih začela nov dan. Vsak dan.

Si opazila, da se, ko greš ven z novim fantom, vprašaš: »Kaj, če je to on?!«

Se to vprašanje pojavlja vedno pogosteje? Vsakič, ko spoznaš nekoga novega? To te že prav živcira. Kako boš sploh vedela, da je to on?! 

 Najprej se pusti presenetiti. Predstavljaj si, da greš v kino s tistim fantom iz paralelke, ki ga do sedaj nisi imela za nič drugega kot za računalniškega obsedenca. Z njim greš tako ali tako ven samo zato, ker se res nisi imela kam dati, on pa te je ravno vprašal, če si za kakšno pijačo. In to že drugič. Če greš sedaj, boš imela vsaj mir pred njim … Ampak nepričakovano se tako zapleteta v pogovor, da celo izpustita predstavo. Ne moreš verjeti, kajne? Da je pogovor z njim tako zanimiv, čas vama pa kar beži. To hočeš ponoviti!

Ali pa si že spoznala tistega, ki te je iz neznanih razlogov čisto zmedel?

In sploh ni nek posebnež, čisto povprečen fant! Ampak ta povprečen fant je imel pravi odgovor na vsako tvoje vprašanje in ti si imela pravi odgovor na vsako njegovo vprašanje.  Preprosto.

Poznaš občutek, ko ti srček hitreje bije, po trebuščku pa ti leze nadležen črviček?

Kot da se bo nekaj zgodilo, pa ne veš kaj? Kar razjeda te!

To je to!!! Stvar šestega čuta, ko preprosto veš. Zgodilo se bo. Mogoče ne takoj jutri, ampak onje tam in ti si ga začutila. Mogoče je tudi ON začutil tebe. Ali pa te še bo.

Mogoče sta se že celo spoznala in neprestano razmišljaš o njem, on pa prav tako ne more tebe izbrisati iz glave. Iskrice švigajo kot nore! Komaj čakaš, da ga boš spet videla pa čeprav ti je takrat tako nerodno, da sploh ne veš, kam bi se obrnila …

Je tipček, s katerim se trenutno sestajaš, vizualno čisto nasprotje tvojih bivših?

Je mogoče blond, namesto črnolas in poleg tega še 10 cm manjši, kot si vajena? Ali pa ima  kakšen kilogram preveč za tvoj okus oz. se ti je tako zdelo na začetku? Ima pa nekaj, nek neviden magnet, ki deluje prav nate, kajne?! Tvoja slika o njem je vedno lepša, zdi se ti naravnost popoln, na njem ni stvari, ki bi bila potrebna spremembe! Tudi prijateljičino pripombo: »Kje si ga pa našla?!« si čisto preslišala, kar ti sploh ni podobno! Spoznala si svojo sorodno dušico in videz sploh ne igra več nobene vloge. Povezana si z njegovo osebnostjo!

Ti je uspelo z njim vzpostaviti vez?

Tisto vez, ki je samo in edino med vama? In čisto brez truda, kar pojavila se je. Kot da bi te nekdo dobesedno lopnil po glavi, si iz danes na jutri spoznala, da sta vidva nekaj posebnega; da imata tisto nekaj, česar nisi še nikoli z nikomer imela. Ali ni čudovit občutek?!

Si ga ravno hotela poklicati, ko je zazvonil telefon?

Neverjetno, tudi on te je hotel zdaj slišati! Energiji »ta pravih« dveh osebic se združita in ena drugo poživljata, se potrebujeta. Skupaj sta popolni. Sorodna dušica ti bo spremenila življenje, pa naj je v njem en mesec, pet let ali za zmeraj. Nekaj v tebi bo spremenila na bolje in s tem ostala del tebe. Za vedno.

Vedi, da nisi nikoli sama, čeprav se tako počutiš …

Nekdo je nekje samo zate. Mogoče tisti fant iz sosednje stolpnice, s katerim sta se šele pred kratkim začela pozdravljati, mogoče tisti eno leto mlajši smrkavec, ki se že eno leto trudi za tvojo pozornost, mogoče tisti neznanec, ki se vsako leto za valentinovo spomni nate… Mogoče živi tvoja dušica svoje življenje nekje daleč stran in sanjari o tebi, nekega dne pa bosta enostavno pristala skupaj. Ta dušica ti je namenjena!

prejšnji članek
Za rekreacijo in dobro voljo!
Moj life
Za rekreacijo in dobro voljo!
naslednji članek
Grški zajtrk sredi Ljubljane
Obsedena!
Grški zajtrk sredi Ljubljane
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.