oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Takole najbolje izbereš dober nedrček!

29. 7. 2017; 04.00
Avtor: Š. K.
NGShootMelody056-600x400
Najpomembneje je, da bo nedrček prave velikosti, saj ti bo le tako udobno, tvoje prsi pa bodo imele pravo oporo.

Kateri je pravi zate?

Lep nedrček, ki se ti bo pravilno prilegal, ti bo nedvomno pomagal, da se boš počutila bolj žensko, zaradi njega bo izkušnja odraščanja bolj prijetnejša. 

Obstaja več vrst nedrčkov, namenjenih različnim tipom postav, oblačilom in aktivnostim, ter so izdelani v različnih materialih. Na izbiro imaš tako nedrčke različnih barv, materialov in velikosti in brez težav boš našla tistega, ki ti bo najbolj ustrezal.

Nedrček v obliki top majčke

Je najbolj primeren za dekleta, ki so se jim prsi ravno začele razvijati, toda še ne potrebujejo nedrčka prave velikosti. Mlada najstnica, ki se je začela razvijati, naj bi nosila kratek top, vendar ni nič narobe, če ga dobiš, še preden ga zares potrebuješ. Primerni so namreč za dekleta vseh starosti, ki se pričenjajo razvijati, toda še ne morejo nositi pravega nedrčka.

Nedrčki brez opore

Primerni so za dekleta z manjšimi prsmi in so bolj udobni. Ker nimajo opornic, ne nudijo tolikšnega oblikovanja in najbolj pristajajo dekletom z vitkimi postavami. Izbiraš lahko med podloženimi ali nepodloženimi, katerega izbereš, je stvar osebnih želja.

Nedrčki z oporo

Ti imajo ponavadi žico ali plastično kost, ki nudi prsim oporo. Nosijo jih lahko dekleta različnih velikosti in so najbolj primerni za tiste, ki imajo že razvite prsi. Dajejo jim obliko in jih prav tako lahko kupiš kot podložene ali nepodložene. Je nedrček, ki ti bo pristajal, ne glede na to, kakšno postavo imaš.

Podloženi nedrčki

Ti čudežni nedrčki prsi privzdignejo in jim dajo dodatno obliko z dodatnimi podlogami. Z njim bodo vsake prsi, ne glede na velikost, ustvarile dekolte, saj nedrček nudi veliko opore. Toda za začetek, ko se na občutek, da imaš na sebi nedrček, še privajaš, so najbolj primerni zgoraj našteti.

Športni nedrčki

Športni nedrčki nudijo veliko več kot oporo, preprečijo tudi premikanje prsi med športnimi aktivnostmi. Prsno tkivo je zelo občutljivo in razvijajoče se prsi najstnice morajo biti primerno zaščitene med bolj intenzivnim gibanjem. Tudi če so tvoje prsi manjše, prosi mamo, naj ti ga kupi, sploh če si tip najstnice, ki mora biti ves čas v gibanju.

prejšnji članek
Si grizeš nohte?
Moj life
Si grizeš nohte?
naslednji članek
To poletje ga končno ujemi!
Moj life
To poletje ga končno ujemi!
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska