sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To poletje ga končno ujemi!

29. 7. 2017; 02.00
Avtor: Š. K.
supporting_your_teenage_daughter_through_the_dating_experience
Že imaš svojo simpatijo, fanta, ki ga pozna tvoja prijateljica? Si želiš, da bi končno postala kaj več kot le prijatelja?

Potem je skrajni čas, da ga osvojiš. Z našo pomočjo ga boš lahko ujela, poljubila in - če sta si zares usojena – ga tudi obdržala. Kako? Ne boj se, ni težko, vse, kar potrebuješ, je čas in nekaj flirtanja. Vse drugo boš izvedela v naslednjih vrsticah.

1. korak: Kako ga ujeti?

Ko si končno našla svojo tarčo, fanta, ki ti je všeč, moraš nekaj ukreniti. Pridobiti moraš njegovo pozornost in ga na dokaj tih način osvojiti ter opozoriti nase - preden to uspe kakšni drugi punci!

Flirt


Pri flirtanju je pomembno, da ostaneš diskretna in nežna, pa vendar moraš biti še vedno dovolj opazna. Včasih je te stvari zelo težko združiti, zato ti polagamo na srce samo eno stvar: naj se ti ne mudi. Poskusi ga nase opozarjati počasi, korak za korakom. Začni z razdalje in se mu potem približuj počasi in previdno. Tako boš imela dovolj časa za to, da te bo lažje in počasi spoznaval. Da bo na tebi opazil tisto, česar drugi do sedaj niso utegnili opaziti. Da mu boš počasi zlezla pod kožo in da ga boš na koncu pripravila do tega, da bo on tisti, ki si bo prvi zaželel poljuba s teboj. Moraš ga prepričati, osvojiti, če želiš, moraš se mu predstaviti. Od začetka do konca. Pa naj se on odloči, kako naprej. In če boš iskrena, ti ne more spodleteti.

Flirtanje z razdalje
a. Začne se z očmi
Pri flirtanju se moraš na začetku najprej osredotočiti na oči in na to, da se bosta vajina pogleda nekoliko nenavadno srečala. Če si s fantom govorila že kdaj prej ali če sta že prijatelja, moraš biti pozorna na to, da bo tokrat tvoj pogled, ki je namenjen njemu, nekoliko drugačen. Morda nekoliko lepši, bolj globok, daljši. Nameni mu nekaj sekund, se mu zazri v oči in mu povej kaj čisto običajnega. Tako bo imel še vedno občutek, da se pogovarjata o povsem vsakdanjih temah, čeprav ga bo morda rahlo zmedel tvoj nenavaden pogled. Če pa fanta sploh ne poznaš in ga slučajno spet zagledaš nekje na ulici, potem pojdi mimo njega in mu nameni dolg, zelo dolg pogled v oči. In če te bo opazil in tudi on ne bo umaknil pogleda, to pomeni, da si ga zbegala in ga morda zanima, kaj ta pogled pomeni. Še več, morda si tudi ti všeč njem.

b. Opozori nase
Ko boš prepričana, da je čas za naslednji korak, ga naredi. Težko je reči, kaj je naslednja stvar, ki jo moraš opraviti. Morda je to daljši stisk roke, morda igranje vajinih nog pod mizo, morda preprost nasmeh in pošiljanje poljubčkov na daljavo, morda pa je to preprosto kakšna ljubkovalna beseda, s katero ga boš kar naenkrat začela klicati. Kaj od naštetega boš uporabila, je seveda odvisno od tega, koliko časa se že poznata in v kakšnem odnosu trenutno sta. Le pogumno!



c. Odkrij se mu
Opozori ga na katero tvojo slabo ali dobro lastnost, za katero nihče ne ve. Morda gre lahko tudi za kakšno dejanje ali preprosto malenkost. Povej mu, kako si poimenovala svoji dve zlati ribici, ali pa mu pripoveduj o novih čevljih, ki si jih zagledala v izložbi. In če te bo zbrano poslušal tudi pri takih temah pogovora, čeprav se morda zdijo nepomembne, bo to jasen znak zate, saj si tudi ti njemu čedalje bolj všeč, drugače ne bi tako napeto poslušal teh malenkosti, se ti ne zdi?

Približaj se mu
a. Poslušaj ga
Ko se boš z njim enkrat zapletla v pogovor, moraš biti pozorna na to, da tudi ti njemu prisluhneš, pa čeprav se ti morda zdi, da govori o traparijah. Če ga boš napeto poslušala, vmes pokimala, se mu nasmejala in mu povedala, da se z njim popolnoma strinjaš, boš takoj osvojila nekaj dodatnih točk pri njem. Imel bo občutek, da ga razumeš, in tako se bo tudi on lahko zaupal tebi, pa čeprav bo morda govoril o stvareh, ki se ti bodo zdele popolnoma nepomembne.


b. Ena stopnja višje
Dvigni svoje flirtanje na višjo stopničko. Začni si ovijati svoje lase okoli prsta ali pa se začni igrati s svojim ušesom. Če ga bo to ob vajinem pogovoru rahlo zmedlo in bo opazoval tvojo roko, je jasno, da si mu všeč in da je tvojemu flirtanju podlegel. Uspeva ti!

Povej naravnost!
a. Blokiraj ga
Sedaj sta se verjetno drug drugemu že precej uspela približati, zato je čas, da ga preizkusiš z naslednjim korakom. Ko bosta naslednjič spet skupaj, morda v tvoji sobi gledala filme in bo on ravno odhajal, se med pogovorom postavi med njega in med vrata tvoje sobe, tako da bo moral mimo tebe, če bo odšel. Ga bo zagrabila panika ali pa mu bo nerodno? Te bo nežno odmaknil od vrat ali pa se ti zazrl v oči in te lepo prosil, da se mu vendar umakni, ker se mu že malo mudi? Odgovor na vprašanje, ali si mu všeč, boš najbrž dobila zelo kmalu in če ne boš vedela, kaj pomeni, ti bo to povedalo srce. Če bo s teboj nežen ali pa te bo lepo pogledal, to pomeni, da si mu zelo všeč, zato je vajino poljubljanje samo še vprašanje pravega trenutka.

b. Vzpostavi telesni stik


Potrepljaj ga po rami, dotakni se njegove roke, odstrani kakšen las z njegovega puloverja ali pa se samo nagni naprej, povohaj in pohvali njegov parfum. Ti pri srcu postaja toplo in čutiš mravljince po telesu? Morda cmok v grlu ali pa tisti nori občutek v trebuhu? So to metuljčki? Da, zaljubljena si in tokrat gre zares, kajti tudi on ti naklonjenost vrača. O tem si se prepričala med flirtanjem, kajne?

prejšnji članek
Takole najbolje izbereš dober nedrček!
Moj life
Takole najbolje izbereš dober nedrček!
naslednji članek
Ti lahko britje škodi?
Moj life
Ti lahko britje škodi?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija