nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

V tem letu bodi samozavestna

4. 1. 2016; 08.36
Avtor: K.M.
sad-hispanic-teen-girl-light2
Brez skrbi, nisi edina s to težavo.

Slaba oziroma nizka samozavest je pogost pojav pri številnih najstnicah, predvsem v stopnji odraščanja ter razvoja. Čas je, da se postaviš zase in izboljšaš mnenje o sebi.

Notranjost:
V življenju je predvsem pomembno, kako razmišljaš, kako se obnašaš in kakšna oseba si nasplošno. Zato v svoji osebnosti odkrij tiste posebne stvari, ki te delajo dobro, pozitivno in lepo. Brez težav navežeš pogovor, vedno znaš pomagati in svetovati prijateljicam, ko se znajdejo v težavah. Ne obtožuješ in opravljaš ter najprej poizkušaš izvedeti resnico. Si vredna zaupanja, vesela in predvsem pozitivna.
Zakaj potem nisi tudi samozavestna. Tvoja osebnost je tako prijatna, da se moraš počutiti samozavestno in odločno.


Zunanjost:
Ta pa je v večini primerov kriva za vsa nesamozavestna dekleta. Temu ne bi smelo biti tako, saj zunanjost ni univerzalen pojem lepote, hkrati pa lahko velio narediš, da se boš počutila bolje.
- si bleda: morda nisi, vendar tako izpade zaradi barve tvoje pričeske. Morda je čas, de le-to spremeniš, spremeni tudi samo obliko pričeske, tako da bo poudarila lepoto tvojega obraza.
- kakšen kilogram preveč: NIKAKOR! Morda bolj napačna izbira oblačil. Izberi barvo in kroje, ki boste tisti odvečen kilogramček prikrili. Se zavedaš, da lahko s pravilno izbiro oblačil dosežeš, da si videti bolje kot dekleta, ki so zelo suha.
- se sramuješ svojih prsi: vemo, da so lahko sošolci zelo nesramni, a ne zato, ker jim tvoje prsi ne bi bile všeč, ravno nasprotno, ampak preprosto ne znajo drugače. Dekleta ... No, ljubosumje se prične že kar zgodaj. Ti pa se velikosti svojih prsi ne smeš sramovati. Kupi si primerni nedrček, pri športni vzgoji obvezno uporabljaj športni nederček ... Tudi oblačila jim prilagodi ...


Čas je, da pričneš pozitivno razmišljati o svojih lastnostih. Si lepo in pozitivno dekle! Kdaj boš to pokazala tudi ostalim?

prejšnji članek
In tu je poljub ...
Obsedena!
In tu je poljub ...
naslednji članek
Objavila sliko razgaljenega fanta
Obsedena!
Objavila sliko razgaljenega fanta
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija