sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Moj sanjski fant naj bo ...

20. 10. 2016; 01.45
Avtor: Ana K.
Predstavljamo 8 kriterijev popolnega fanta.

Se sprašuješ kateri je tisti pravi? Naj ti pomagamo s sledečimi kriteriji. Morda boš z našo pomočjo odkrila princa svojih sanj.



1. Pameten
Zelo pomembno je, da fant zna uporabljati svojo glavo in ni preveč zaletav. Razumen, premišljen in perspektiven bi lahko rekli, da je prava kombinacija, ki jo iščemo pri fantu.

2. Pošten
Fant mora biti pošten. Če je v zvezi s teboj, se ne sme spogledovati še z drugimi dekleti ter jim dajati lepe komplimente. V kolikor prične početi opisano, se ga moraš čimprej znebiti.

3. Simpatičen
Lepota ni vse. Če je fant lep, še ne pomeni, da je dober. Nekdo, ki je zgovoren, prijeten, pošten, karizmatičen, se lahko na koncu bolje izkaže kot pa nekdo, ki je samo lep. Našteto zabriše zunanji videz in pričara vtis simpatičnosti, ki ga je težko izbrisati, seveda pa še težje pridobiti.

4. Samozavesten
Nobeno dekle si ne želi imeti ob sebi nekoga, ki dvomi o sebi in v lastne sposobnosti. Še slabše pa je, da nima lastnih ambicij. Fant mora dajati dekletu občutek varnosti. Tako se bo počutila zaščiteno.

5. Pozoren
Katera bi se lahko uprla kavalirju? Zagotovo nobena. Verjetno ti prija, če ti fant poklanja lepe komplimente, ne pozablja na datume, ki ti veliko pomenijo, ti kdaj pa kdaj pripravi kakšno presenečenje. Seveda to ni najpomembnejša stvar v zvezi, je pa na nek način gesta, ki ljubljeni osebi pove, da ti nekaj pomeni. Ampak pazi, ni pošteno, da od fanta zahtevaš zlate ogrlice in zapestnice. Pozornost ti lahko pokaže že s tem, da ti kupi čokolado, ki jo imaš najraje ali pa napiše ljubezensko pismo. Najlažje je kupiti drago darilo, a vendarle veliko več pomeni pozornost, za katero fant vloži svoj trud in čas.

6. Urejen


Urejenost je pomembna. Če se fant zna lepo obleči in poskrbeti za nego svojega telesa, pomeni, da je odgovoren in ima neke cilje v življenju. Seveda ne govorimo o oblačilih najdražjih znamk, temveč o tem, da je na splošno rad urejen. Na nek način ti tako posredno sporoča, da zna poskrbeti zase. In če poskrbi zase, bo znal tudi zate. Nekdo, ki pa mu je vseeno ali bo oblekel majico, ki jo je včeraj preznojil na nogometu, mu bo vseeno tudi za druge stvari in bo svoje interese vedno postavljal na prvo mesto.

7. Točen
Točnost je lepa vrlina. Se strinjaš z nami, da ni najlepši občutek, če na prvem zmenku čakaš fanta pol ure? Na ta način ti bo že takoj jasno, da ni pripravljen na resno zvezo. Če ti je dekle všeč, jo boš čakal že pol ure prej ;).

8. Nežen
Fant ne sme biti grob. Če grdo govori in se neprimerno vede, pojdi čimprej stran od njega. Princ tvojih sanj mor biti nežen, ljubeč in prijazen. Upoštevati mora tudi tvoje mnenje in se ne sme razburjati. S tako osebo boš v življenju lažje shajala, saj se da z njo lepo komunicirati.

Kakšni pa so tvoji kriteriji sanjskega fanta?

prejšnji članek
Tako so fru-fru nosili leta 1920
Lepotičenje
Tako so fru-fru nosili leta 1920
naslednji članek
Justin Bieber ponovno užalil oboževalce
Obsedena!
Justin Bieber ponovno užalil oboževalce
Preberite tudi