evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj narediti, če se tvoj fant in najboljša prijateljica sovražita?

21. 9. 2015; 09.20
Avtor: Ana K.
Preveri na kaj moraš paziti, da ne boš njuno nenaklonjenost le še poglobila.

Ko si si izbrala princa svojih sanj, si s tem vzbudila ljubosumje z dveh strani. S strani prijateljice in s strani fanta. Če se ti to sliši nenavadno, ti bomo pojasnili zakaj je temu tako.

Prej si ves prosti čas namenila svoji najboljši prijateljici. Praktično sta vse počeli skupaj. Sedaj pa je tvoj fant nova številka ena v tvojem življenju. To pa ni najbolj po godu tvoji najboljši prijateljici, saj meni da zate ni več pomembna. Po drugi strani pa je ljubosumen tudi tvoj fant, saj se boji, da ga boš zaradi prijateljice zanemarjala ali pa da ga bo očrnila pred teboj.

Kaj narediti?

Moraš ju spraviti do te točke, da bosta oba dojela, da so njune bojazni odveč. Pozorna bodi predvsem na to, da na nobenega od njiju ne pozabiš. Pokaži jima, da je vsak od njiju na svoj način pomemben zate. Pazi, da ne boš ves čas samo s fantom. Rezerviraj si kakšen dan za prijateljico, fanta pa takrat pusti doma.
Svetujemo pa ti tudi to, da ju ne skušaj siliti v skupinsko druženje, če le-to ne želita. Ne sili ju v prijateljstvo, ki ga odklanjata. Še slabše pa bo, če boš enemu nenehno navdušeno pripovedovala o drugem. Tako ne boš dosegla tega, da se bosta pričela ceniti, ampak boš njuno nenaklonjenost le še poglobila.

prejšnji članek
Dopustuje v tvoji bližini
Obsedena!
Dopustuje v tvoji bližini
naslednji članek
Nepogrešljiv modni dodatek ta hip
Lepotičenje
Nepogrešljiv modni dodatek ta hip
Preberite tudi