evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Hodile so s fanti svojih prijateljic

6. 9. 2016; 02.40
Avtor: Ana K.
Kdo so dekleta, ki so hodila z bivšimi fanti svojih prijateljic?

Se sprašuješ kakšna je to prijateljica, če hodi s tvojim bivšim fantom? To je v realnem svetu res nenavadno in nesprejemljivo. V Hollywoodu in svetu slavnih pa so pravila drugačna, bolj odprta. Tam je nekaj povsem normalnega, če si najboljši prijateljici delita fanta. S tem ne mislimo istočasno, ampak, ko ena konča razmerje, ni nič nenavadnega, če ga druga prične, in to kar z istim fantom. Preveri, kdo so dekleta, ki so hodila z bivšimi fanti svojih prijateljic.

1. Selena Gomez in Taylor Swift sta hodili s Taylorjem Lautnerjem

Taylor Lautner in Selena Gomez sta se spoznala med snemanjem filmov v Vancouvru, leta 2009. Oba sta čutila rahlo domotožje in tako iskala tolažbo v skupnem razmerju. Le-to pa ni trajalo dolgo, saj sta se še isto leto razšla. Malo kasneje pa se je z njim prvič srečala tudi Taylor Swift. Skupaj sta posnela prizor zaljubljenega najstniškega para v filmu 'Valentines day'. Par pa sta postala tudi v resničnem življenju. A tudi ta zveza se je po treh mesecih prekinila. Naj pa ti povemo, da sta dekleti zelo dobri prijateljici še danes.



2. Cody Simpson je bil fant tako Kylie Jenner kot Gigi Hadid

Verjetno se ne spomniš, ampak preden je Kylie postala dekle Tyga, je bila noro zaljubljena v Codyja Simpsona. Njuno razmerje se je odvijalo v letu 2011. Nekaj let kasneje pa je Cody začel razmerje z Gigi. Bila sta par kar dve leti, kar je dosti, glede na to, da so v Hollywoodu zveze običajno kratke.
Kaj pa se je zgodilo s prijateljstvom med Gigi in Kylie? Popolnoma nič. Vedno sta se odlično razumeli.

3. Taylor Swift in Gigi Hadid, dekleti Joea Jonasa

Taylor Swift in Joe Jonas sta postala par leta 2008. Po njunem razhodu pa je bilo njej tako hudo, da je temu posvetila kar dve svoji pesmi, 'Last kiss' in 'Better than revenge'. Danes pa je ta zveza že globoko pozabljena, celo tako močno, da gresta Taylor in Joe kdaj pa kdaj celo na skupen zmenek. Seveda vsak s svojo boljšo polovico, Taylor s Calvinom in Joe z Gigi.

4. Harry Styles je bil v razmerju z Taylor Swift in Kendall Jenner

Ali si vedela, da je bila romanca med Taylor in Harryjem, navdih za polovico njenega albuma z naslovom '1989'? Res je, da je njuna ljubezen trajala malo časa, ampak vseeno je pustila velik pečat na njenem glasbenem ustvarjanju. Leto kasneje, in sicer leta 2013, pa je Harry odprl svoje srce Kendall. Tudi njuna zveza ni trajala dolgo, a vendarle moramo priznati, da sta bila zelo lep par.

prejšnji članek
Sta res ponovno skupaj?
Obsedena!
Sta res ponovno skupaj?
naslednji članek
Poudari svoj videz
Lepotičenje
Poudari svoj videz
Preberite tudi