benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kar sama naredi stojalo za nakit

25. 9. 2016; 04.05
Avtor: Ana K.
Izdelaj stojalo za nakit iz pripomočkov, ki jih hraniš doma.

Poznaš zgodbo, ko se ti zjutraj strašansko mudi v šolo in ti pri urejanju manjkajo le še uhani, a ti ne veš kje si jih pustila? Naj se misija vsakodnevnega iskanje nakita po hiši konča. Poskrbi, da bodo imeli tvoji modni dodatki svoj prostor in izdelaj stojalo za nakit.

Stvari za katere misliš, da so že za na odpad, ti lahko pri tem še kako pridejo prav. Poglej iz česa vse lahko narediš prečudovit prostor za nakit. Res je, da ti bodo pripomočki, ki jih hraniš doma močno olajšali delo, lahko pa se odločiš drugače in stojalo izdelaš tudi sama. Ponudili ti bomo nekaj idej, ti pa izberi tisto, ki ti najbolj ustreza in izdelaj nepozaben prostor za nakit.

1. Star babičin predalnik ne sme romati v koš
Pričvrsti ga na steno in si priskrbi nekaj kljukastih žebljičkov. Le-te zabij na rob predalnika (glej sliko). Sledi le še razporeditev nakita. Predalnik je zelo praktičen, zato bodo raznorazni modni dodatki, kot so uhani, zapestnice in ogrlice, dobili svoje mesto.


2. Mamin ribežen je lahko še kako koristen
Poznaš tisto stvar, kjer mami riba jabolka? To je ribežen. Izberi si svojo najljubšo barvo in ga prebarvaj. Ko se posuši, mu pričvrsti še nogice. Tako in je pripravljen za tvoje uhane. Razporedi jih tako, da jih obesiš v luknjice.


3. Kopalniška mreža, ki je namenjena odlaganju šamponov ima lahko tudi drugačen namen
Ko bo tvoj oči menjal kopalniško mrežasto poličko, naj je nikar ne vrže v smeti. Ti jo lahko dodobra izkoristiš. Potrebuješ brusni papir, da z njim odstraniš rjo in barvo, da mrežo prebarvaš. Ko se posuši je primerna za steno tvoje sobe. Tudi ta ti bo prišla prav pri obešanju nakita.


4. Stojalo pa lahko izdelaš tudi sama
Potrebuješ:
Del debla in veje

Pri tem naj ti pomagata starša. Kor prvo moraš tako deblo kot veje premazati s posebnim premazom, da podaljšaš obstojnost lesa. Nato pa na deblu izvrtaš luknjice, kamor vstaviš veje. Tako in naj se krašenje vej z nakitom prične.

Tvoj nakit bo od tega trenutka naprej vedno na istem mestu.

prejšnji članek
Spopad kanadskih pevcev
Obsedena!
Spopad kanadskih pevcev
naslednji članek
Ti vlada ogenj, voda, zemlja ali zrak?
Moj life
Ti vlada ogenj, voda, zemlja ali zrak?
Preberite tudi