bencin
Svet24.si

Nič več spreminjanja cen bencina na 14 dni?

1715359556-dsc04278-1715359333876
Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za nezadovoljne s SDS je nejasen, meglen." #video

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To jesen se boš zagotovo smejala!

19. 9. 2016; 10.41
Avtor: K.M.
spasteater
Za to bodo poskrbeli v Špas teatru.

V Špas teatru se je pričela 20. sezona dobre volje, pozitivne energije in smeha, v kateri kmalu pričakujejo že dva milijontega obiskovalca! Prepričani smo, da boš v letošnjem programu tudi ti našla nekaj zase, nekaj, kar te bo nasmejalo do solz in o čemer boš z veseljem govorila svojim prijateljicam.

Jonas Žnidaršič in Lado Bizovičar odpirata sezono konec septembra z odlično avtokomedijo Jonas, ki je vnaprej obsojena na uspeh. Po predpremiernih predstavah je publika Jonasa pospremila s stoječimi ovacijami. Že oktobra prihaja nova premiera, Matilda počak'!. Čas zdravi vse rane, norosti pa očitno ne. To ti bosta novembra dokazala izvrstna Ivo Ban in Alojz Svete s pomočjo Mojce Fatur in pod režijsko taktirko Nataše Barbare Gračner.



Novembra prihaja creme de la creme gledaliških ustvarjalcev - Boris, Milena, Radko. Dušan Jovanović te bo popeljal v svet nore ljubezni v zrelih letih. Ne med dvema, med tremi – je v troje lahko še lepše? Zanimiva mnenja o tem imajo: Boris Cavazza, Milena Zupančič, Radko Polič in Alojz Svete. Konec novembra pa prihajata: preveč lepa za radio, preveč glasna za televizijo in ravno prav nora za gledališče! Klemen Bunderla in Jure Godler na gledališke odred prihajata s predstavo Bunderla in Godler radio show,njen avtor je Jure Karas.

Po izjemno zabavni in veseli jeseni, pa februarja na oder stopa tudi Rado Mulej z broadwaysko uspešnico Naključni perverznež.

Na sporedu bodo tudi uspešnice lanskih sezon: Slovenska literatura od A do Ž, Moški so z Marsa, ženske so z Venere, Moška copata, Ko ko komedija ... 

Smeh je torej zagotovljen!

prejšnji članek
Podrli so rekord!
Obsedena!
Podrli so rekord!
naslednji članek
Nosila je obleko Kylie Jenner
Obsedena!
Nosila je obleko Kylie Jenner
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija