Konoplja
Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo z umetnimi kemikalijami

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zakaj raje gleda nogomet, kot da je z mano?

17. 9. 2016; 12.00
Avtor: K.M.
watch-live-soccer-games
Zakaj fantje raje gledajo nogomet?

Zagotovo si že kdaj opazile, da je pred tabo izbral nogometno tekmo. Ali jo je gledal po televiziji ali pa se jo je udeležil na bližnjem igrišču, niti ni tako zelo pomembno, kajne? Pomembno je zgolj to, da si bila za tisti dve uri postavljena na drugo mesto. Ali veš, zakaj dajejo fantje prednost nogometu?

Sprostitev
Ogled nogometne tekme fantom predstavlja sprostitev, tako kot ti rada prebiraš revijo polno modnih novosti, oni radi pogledajo dobro tekmo. Takrat se ne zadržujejo in ne pazijo kaj pride iz njihovih ust. Zato jih tvoja prisotnost moti, saj se tako ne želijo obnašati pred tabo.

Povezovanje s prijatelji
Ogled nogometne tekme je tudi skupna točka z njihovimi prijatelji. Predstavlja druženje pred televizijo ali ob igrišču. Po drugi strani pa ustvari dobro temo pogovora za snidenja po njej. Zato je ne smejo izpustiti, saj morajo naslednjič točno vedeti o čem teče pogovor. 


Nekaj njegovega
Sprejeti moraš, da morajo tudi fantje imeti nekaj 'svojega'. Šoping, klepet na soncu, skupni sprehodi, ogled filma ... Vse se odvija skupaj. Številne stvari pa ti delaš sama oziroma brez njegove družbe. Po pavici povedano, pa ga takrat niti ne pogrešaš, oziroma ga sploh ne želiš poleg. Zato sprejmi, da je gledanje nogometne tekme njegova stvar. 

Nasvet:
Če si želi ogledati tekmo, mu pusti. Tisti dve uri boš že zdržala sama s svojimi opravki, ali pa boš čas izkoristila za druženje s prijateljicami. Ne obtožuj ga in ne pritožuj se čez to situacijo. Raje razmisli o tem, kolikokrat ti njega zavrneš, ker greš s prijateljicami nakupovati, ko preizkušate nove modne trende, iščete najboljše senčilo ali pa se preprosto pogovarjate o fantih. 


prejšnji članek
Presenetila z že drugo različico videospota
Obsedena!
Presenetila z že drugo različico videospota
naslednji članek
V šoli je niso marali
Obsedena!
V šoli je niso marali
Preberite tudi