komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

NAGRADNA IGRA: Poskrbi za vnete dlesni in krvavitev v ustih!

28. 11. 2015; 07.17
Avtor: Oglasno sporočilo
Philips Sonicare DiamondClean HX9332_04-3

Ščetko Philips Sonicare DiamondClean napolnite enostavno.

Čeprav jo pogosto spregledaš in jo ignoriraš, moraš krvavitev v ustih nemudoma ustaviti. Za TVOJE ZDRAVJE GRE!

Imaš krvaveče dlesni? Imaš paradontalno bolezen!
Vnetje dlesni ali parodontalna bolezen (imenujemo jo tudi parodontoza ali vnetje obzobnih tkiv) je najbolj razširjena kronična bolezen in navadno napreduje brez bolečin, lahko pa jo spremljajo še nekateri drugi znaki, kot je slab zadah.

Kaj se dogaja v tvojih ustih? 
Vnetje obzobnih tkiv oz. paradontozo imenujemo tako, ker se med zobom in dlesnijo pojavijo obzobni žepi, kjer bakterije v zobnih oblogah s svojimi izločki ('drekci') povzročijo vnetje in zato tudi propad obzobnih tkiv. Starejše in debelejše so zobne obloge, več je bakterij, nevarnih obzobnim tkivom, in večja je poškodba. Nezdravljena parodontalna bolezen lahko povzroči izpadanje zob, zato je ne smeš ignorirati, ampak jo moraš ustaviti. 

Kako jo lahko ustaviš?
S PRIMERNO NEGO! In ustrezno zobno ščetko seveda. Ta sliši na ime Philips DiamondClean in poskrbi za tvoje dlesni že v nekaj dneh!
Električne zobne ščetke Sonicare s sonično tehnologijo nežno, a hkrati učinkovito, čistijo zobe in dlesni. Njihova prednost je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih.

Ščetka z 31.000 vibracijami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij in tako kar do 7-krat bolj učinkovito kot klasična ščetka odstranjuje biofilm oz. plak tudi s težko dostopnih mest.

Nič več krvavečih dlesni
S ščetko boš poskrbela, da bodo krvaveče dlesni preteklost, saj električna sonična zobna ščetka poskrbi za občutno bolj zdrave dlesni že v dveh tednih, belino zob pa posvetli že v enem tednu uporabe. Poleg tega ščetka še nežno masira dlesni in tako stimulira prekrvavitev.

OSVOJI ZOBNO ŠČETKO!
Tokrat imaš edinstveno priložnost tudi ti! Z malo sreče lahko v naši nagradni igri osvojiš MEGA zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean.

Philips Sonicare DiamondClean.

Philips Sonicare DiamondClean.

prejšnji članek
Kendall je razkrila resnico
Obsedena!
Kendall je razkrila resnico
naslednji članek
Naj te oblije kurja polt
Obsedena!
Naj te oblije kurja polt
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska