Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Željna adrenalina?

31. 8. 2016; 02.15
Avtor: K.M.
zipline
Odlična rešitev za vse ljubiteljice adrenalina.

Adrenalin je nekaj, kar si zagotovo že okusila. Sedaj je pomembno samo to, ali ti je bil občutek všeč, ali si se tega ustrašila. Številne ste zagotovo kar željne tega občutka, ki ste ga doživele predvsem ob ekstremnih športih, ali pa drugačnih situacijah, ki niso na vsakodnevnem sporedu. Mi smo zate našli novo idejo, ki bo to tvojo željo vsaj malce potešila. 

Nekatere adrenalin začutite že takrat, ko morate v vodo skočiti iz nekoliko višje ležeče skale. Spet druge se s tem sploh ne ukvarjate in se raje poslužujete kakšnih bolj ekstremnih situacij. Ena izmed takšnih je zagotovo tudi Zip line, ko se po jekleni žici spustiš med drevesi, čez sotesko ali pa od letošnjega leta tudi s planiške velikanke. Tako je, skozi celotno leto lahko vsaj malo občutiš vse to, kar čutijo slovenski in tuji orli, ko se postavijo na vrh ene izmed največjih letalnic na svetu in se brez strahu spustijo proti dnu. 

Dolžina poti je več kot pol kilometra, višinske razlike pa je več kot 200 metrov, kar je lahko šok tudi za vse ljubiteljice adrenalina. Spustiš se lahko ob vsakem vremenu vse tja do - 10°C. Letos bo prekinitev potekala samo v času, ko bodo na velikanki potekali smučarski poleti. 

Pravijo, da gre za najstrmejši spust na svetu, si upaš?


prejšnji članek
Izbrala je zelo izzivalno oblačilo
Obsedena!
Izbrala je zelo izzivalno oblačilo
naslednji članek
Kako lahko uporabiš rabljene elastike?
Lepotičenje
Kako lahko uporabiš rabljene elastike?
Preberite tudi