sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Moj life
 

To so znaki, da je zaljubljen vate

2. 2. 2017; 11.30
Avtor: Ana K.
lovelife
Razkrivamo znake, ki dokazujejo njegovo ljubezen do tebe.

Ne veš, če je tvoj fant sploh zaljubljen vate? Pa si to želiš izvedeti? Najstnica je pripravila nekaj znakov, ki ti bodo pri tem pomagali. Preveri, ali jih tvoj fant ima in izvedela boš, če je pravi zate.

Vedno je na tvoji strani
Fant, ki te ima resnično rad, ti bo vedno stal ob strani, četudi bo moral kdaj nasprotovati celo svojemu najboljšemu prijatelju. Nima težav javno povedati svoje mnenje in pred vsemi stopiti tebi v bran. Ti si zanj najpomembnejša in vse bo naredil, da se ti ne zgodi krivica.

Njegova dejanja povedo več kot besede
Pravi fant je tisti, ki ti ljubezen dokaže. Ni tak, da bi ti prodajal zgodbice, da te ima zelo rad in bi šel zate na drug konec sveta, ampak se vedno potrudi, da ti svojo ljubezen dokaže z dejanji. Nikoli mu ni težko žrtvovati svoj čas zate in se vedno potrudi, da te preseneti z malenkostmi.

Rad te ima v svoji družbi


Fant, ki mu veliko pomeniš, te ima vedno rad ob sebi. Da te ima neizmerno rad pa še dodatno dokaže s tem, da te z veseljem vzame v družbo svojih prijateljev. To pomeni, da je nate ponosen in da želi, da to vedo tudi njegovi prijatelji.

Je malo ljubosumen
Zapisali smo malo, ker je to zelo pomembno. Zdravo razmerje vedno vključuje vsaj malo ljubosumja, saj s tem poveš nekomu, da ti je zanj mar. Ko pa je mera zdravega ljubosumja presežena in ne smeš več nikamor sama, brez da bi povedala njemu ali pa da se ne smeš pogovarjati s kakšnim prijateljem pa moraš ukrepati. Tak odnos vodi v posesivnost, kar pa te bo začelo utesnjevati.

S teboj se pogovarja o prihodnosti
Če tvoj fant kuje načrte za prihodnost in si ti vključena v njih, pomeni, da s teboj misli resno. To je dovolj močen znak ljubezni, zato prenehaj skrbeti, ker si našla pravega.

Si ugotovila, da tvoj fant izpolnjuje kriterije pristne zaljubljenosti?

prejšnji članek
Preveri, v kakšni hiši se sprošča Kylie Jenner
Obsedena!
Preveri, v kakšni hiši se sprošča Kylie Jenner
naslednji članek
FOTO: Videz dneva: Bella v zanimivi obleki
Lepotičenje
FOTO: Videz dneva: Bella v zanimivi obleki
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska