benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako naj rečem »NE«, ne da bi ga prizadela?

4. 12. 2015; 03.00
Avtor: Ana K.
Girl-Boy-Love-Kiss-Wide-HD-Wallpaper-1024x640
Nikoli ne smeš dopustiti, da te fant sili v nekaj česar nočeš.

Je tvoj fant že pripravljen na naslednji korak v zvezi, ti pa ne? Zapomni si, da te nikoli ne sme siliti v nekaj, kar si sama ne želiš. Naj ti ne bo nerodno reči NE. Za spolne odnose moraš biti osebnostno in telesno zrela. Nikar ne prehitevaj in ne sili v intimnejši odnos, če nisi na to pripravljena. Prehitre odločitve lahko prinesejo huda razočaranja in tudi daljnosežne negativne posledice.

Ko plahi poljubi preidejo v strastne poljube in dotike, sta s fantom prišla do točke, ko se morata odločiti, ali želita nadaljevati z ljubljenjem, ali pa končati na tej točki. Četudi se on na vse pretege trudi, da bi nadaljevala, moraš v prvi vrsti poslušati sebe in svoje želje. Ti moraš sama začutiti, kdaj je pravi čas, da se mu popolnoma prepustiš. Če še nisi pripravljena, mu to tudi povej. Tvoj NE naj bo prepričljiv in obenem tudi miren in vljuden. Naj ne bo izrečen šepetaje, ampak dovolj glasno in jasno. Lahko uporabiš tudi roke in ga odrineš stran, če bo še vedno silil vate. Razumen fant, ki te ima rad, bo to dojel, ne da bi bil užaljen in kuhal zamero. 

K vsaki zvezi sodi spoštovanje osebnih meja drugega, saj se le na takšen način rodi medsebojno zaupanje in če tvoj fant tega ne razume, je čas, da se z njim razideš.

prejšnji članek
Iskreno o tem, zakaj nima fanta
Obsedena!
Iskreno o tem, zakaj nima fanta
naslednji članek
S kom se je objemala Taylor?
Obsedena!
S kom se je objemala Taylor?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija