pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako naj vem, ali sem mu všeč, ko pa ne želi govoriti z mano?

3. 8. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
1030364v_1401310339_1
Preveri.

Ali si v situaciji, ko ti je všeč fant in čutiš, da te ima rad, vendar nisi prepričana o tem? Četudi on o tem ne govori s teboj in ti še ni razkril svojih čustev, ti nekaj pravi, da si mu všeč, a bi se vseeno želela prepričati o njegovih čustvih do tebe? Potem ti bodo prišli prav naši znaki, ki ti bodo povedali, ali te šesti čut ni pustil na cedilu.

1. Opazuje te na skrivaj
Ko se bo nahajal v tvoji bližini, naredi kratek test. Delaj se, kot da ga ne vidiš in nekaj počni. Prijateljici pa naroči, da ga med tem časom opazuje. Če te je ves čas opazoval, pomeni, da si mu všeč. Vse kar potrebuje je spodbuda in prepričanost v to, da je on všeč tudi tebi, saj se boji zavrnitve.

2. Prijatelje sprašuje o tebi 
Je že res, da mu je nerodno in zato ne vzpostavi neposrednega stika s teboj, a vendarle želi biti v tvoji bližini vsaj preko tvojih prijateljev. Od njih želi izvedeti vsako malenkost o tebi, celo prosil jih je za tvojo telefonsko številko z izgovorom, da ti mora vrniti knjigo, ki si jo je izposodil od tebe. Povprašaj prijateljice, če je kdaj spraševal po tebi. Če je, ni več dvoma o tem, da je nor nate.

3. Se ti nasmiha?


Se ti velikokrat nasmehne? Odlično, ker ti telesna komunikacija lahko pove več kot verbalna. Poskusi se mu nasmehniti nazaj in opazuj, ali bo zardel. Če bo, pomeni, da nekaj čuti do tebe.

4. Je ljubosumen?
Si že kdaj opazila, da je šel stran, ko si se družila z drugimi prijatelji moškega spola? S tem ti ni namignil tega, da ga ne zanimaš, ampak je bil jezen, ker je v njem vrelo ljubosumje.

5. Ti sledi na Instagramu, Twitterju in Facebooku?
To je najpreprostejši način, da ugotoviš, kaj čuti. Če neprestano 'všečka' tvoje komentarje, fotografije, je znak, da ti sledi, ker ga zanimaš in si mu všeč.

Si zdaj, kaj bolj prepričana v njegovo ljubezen do tebe?

prejšnji članek
Odlične vaje za bolj privlačno zadnjico
Obsedena!
Odlične vaje za bolj privlačno zadnjico
naslednji članek
Vaje, ki jih lahko izvajaš doma
Obsedena!
Vaje, ki jih lahko izvajaš doma
Preberite tudi