Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Novoletna zaobljube, ki jim moraš slediti

8. 1. 2016; 11.28
Avtor: K.M.
o-TEENS-TALKING-facebook
Kakšne so tvoje?

Z novim letom skoraj vedno pridejo tudi novoletne zaobljube. Ponavadi so povezane z videzom, prehrano in telesno aktivnostjo. Kar kmalu po 1. januarju pa na njih pozabiš. Nimaš časa, tvoj tempo življenja je še vedno takšen, kot pred štirinajstimi dnevni, še vedno ti je všeč okus hrane ... Zaupaj nam, kakšne so bile tvoje letošnje zaobljube, mi pa ti bomo razkrili tiste, ki se jih moraš držati.

1. Vedno bom prijazna
Prijaznost te lahko pripelje zelo daleč, zato moraš biti takšna tudi do tistih, ki do tebe niso. Ne pravimo ti, da se jim moraš prilagajati ali podrejati. Tvoj prijazni nasmešek jih bo popolnoma presenetil, tako pa se bo spremenilo tudi njihovo obnašanje. Od takšnih ljudi se seveda distanciraj, a jim hkrati ne pusti pod kožo. Pazi pa tudi, da boš vedno prijazna do svojih bližnjih in do ljudi, ki jih spoštuješ. 

2. Pomagala bom tistim, ki me bodo potrebovali
Včasih nekdo potrebuje tvojo pomoč, a te za njo ne bo prosil. Pazi na to, da boš vedno pomagala, če bo le-to v tvojih rokah. Ne odvračaj pogleda, ne pozabi na težave drugih in vedno imej v mislih, da lahko neka težava doleti tudi tebe. 


3. Bom dobra prijateljica
Prijateljstvo je tvoja največja vrlina. Na žalost pa na to vedno gledaš preveč površno. Prijatelje moraš imeti vedno ob sebi, jih spoštovati in negovati odnos, ki ste ga ustvarili. Prisluhniti moraš njihovim težavam, jim znati svetovati in biti tam, ko te potrebujejo. Ne moreš pričakovati, da bodo vedno drugi poklicali tebe. V letošnjem letu večkrat naredi prvi korak in najprej pokliči ti. 

4. Ne bom nevoščljiva
Namesto, da grdo gledaš na tiste, ki jim je nekaj uspelo, raje stvari vzemi v svoje roke. Poskrbi, da boš po svojih zaslugah dosegla cilje, ki si si jih zadala. To pa naj bodo tvoji cilji, ne cilji drugih. Če nekomu uspe, mu le-to privošči. 

Najpomembnejše je, da tudi v letu 2016 ostaneš pozitivna in dobra oseba. Ne pozabi nase, a hkrati ne pozabi na soljudi. 


prejšnji članek
Neverjetna poteza
Obsedena!
Neverjetna poteza
naslednji članek
Koga obožuje občinstvo?
Moj life
Koga obožuje občinstvo?
Preberite tudi