boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj ti sporoča barva oči tvojega fanta?

10. 1. 2016; 08.40
Avtor: Ana K.
650593eb661e3917947551af8f922af1
Saj veš, da so oči zrcalo duše.

Si kdaj pomislila na to, da ti lahko barva oči fanta veliko pove o njem? Če ne, imaš sedaj idealno priložnost, da preveriš, kaj ti z njo sporoča, saj pogled razkriva marsikaj. Če pa še nimaš fanta, ti lahko ta članek pomaga pri izbiri princa svojih sanj. Bi raje imela modrookega ali rjavookega, morda zeleno ali sivookega?

Ima tvoj fant modre oči?
Naj ti zaupamo, da so modrooke osebe polne energije in mladosti ter da zelo rade živijo po svojih pravilih. So ljubeče, resnicoljubne in vedno pripravljene pomagati drugim. Uživajo v ljubezenskem življenju ter so zveste svojemu partnerju.

Je tvoj fant rjavook?
Si vedela, da je rjava barva oči najpogostejša? Skratka, rjavooke osebe so preproste, močne in kreativne. Obožujejo izlete in pohajkovanje v naravi. So šarmantne in zabavne, zaradi česar so zelo priljubljene na zabavah in pri nasprotnem spolu. Vedno najdejo način, kako ugoditi partnerju in glede na to, da imajo smisel za humor, znajo razvedriti druge.



Imaš zelenookega fanta?
Ljudje z zelenimi očmi izžarevajo strast, živahnost in pravičnost. Torej, moraš biti pozorna, da ga ne prizadeneš, saj ti tega ne bo odpustil, še posebej, če te dobi na laži. Zelenooke osebe so inteligentne, ambiciozne in dobri govorci. Nikar mu ne zameri, če je ljubosumen, saj je to v njegovi naravi.

Sivooki fant
Osebe s sivimi očmi so rojeni voditelji. Zakaj mislimo tako? Zato, ker znajo poslušati druge in sprejemati odločitve. So zelo močne osebe, ki znajo prenašati raznorazne pritiske in se prilagajati spremembam. Naj ti povemo, da je tvoj fant zelo dober zaupnik. Lahko si prepričana, da ne bo izdal nobene skrivnosti, ki si mu jo zaupala. Pa še to. Sivooke osebe ne marajo avantur, raje se držijo trdnih tal.


Kakšne barve oči ima torej tvoj fant? Si zadovoljna z njegovim sporočilom?

prejšnji članek
Ne boš verjela, kaj ti je prikrival!
Obsedena!
Ne boš verjela, kaj ti je prikrival!
naslednji članek
Bodo SMS sporočila kmalu preteklost?
Obsedena!
Bodo SMS sporočila kmalu preteklost?
Preberite tudi