sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Te zanima tvoj današnji ljubezenski horoskop?

14. 1. 2016; 06.06
Avtor: Ana K.
love-horoscope-12
Potem ga moraš prebrati.

Najstnica se je odločila, da pogleda, kaj so ti za danes namenile zvezde. Razkrivamo ti torej svež in sočen ljubezenski horoskop? Je danes čas za ljubezenske pogovore? Morda dan, ko moraš izpovedati svoja čustva fantu ali pa dan ko je najbolje, da ga pustiš pri miru? Preveri.

Oven
Planeti kažejo na to, da bo tvoj dan poln sprememb. Zato ti svetujemo, da ne delaš načrtov, saj se zna zgoditi, da se ti bodo spreobrnili v tisto, kar si ne želiš. Danes torej s fantom ne delajta nekih načrtov, saj se lahko zalomi. Bodita spontana. V kolikor pa si samska pa današnji dan ni naklonjen za zmenek, prestavi ga raje na kakšen drug dan.

Bik
Danes je dan za to, da preizkusiš njegovo ljubezen do tebe. Že dalj časa opazuješ, da se pri vama nekaj dogaja. Želiš vedeti na čem si? Potem moraš to ugotoviti. Napočil čas za resnico. Njegova ljubezen do tebe bo torej razkrita.

Dvojčka


Danes je tvoj dan! Imela bosta priložnost za to, da se bosta pobližje spoznala in preživela več časa skupaj. Zrla si bosta iz oči v oči in si izpovedala svoja čustva. Današnji dan je primeren za resen ljubezenski pogovor in nadaljnje načrtovanje vajine nadaljnje zveze. Povej mu, kaj si misliš in najdi način, da mu pokažeš kaj čutiš. Zvezde so ti naklonjene.

Rak
Zvezde pravijo, da bo tvoj dan precej naporen. Stresa pa se boš znebila le z dozo ljubezni. Zato moraš najti priložnost, da čimprej stopiš v stik s svojo ljubeznijo, saj te bo le to spravilo v dobro voljo in napolnilo baterije za naslednje dni.

Lev
Iščeš ljubezen? Odlično. Zvezde pravijo, da ti planeti namenjajo nepozabno romanco. Spoznala boš fanta, ki te bo povsem očaral. Če pa si že v zvezi, bo le-ta prešla v naslednjo fazo. S fantom se bosta namreč še bolj zbližala. Čas je za ljubezen. Kako romantično!

Devica


Če smo pri ovnu rekli, da je dan vse prej kot primeren za zmenek, pri tebi trdimo nasprotno! Današnji dan je kot ustvarjen za zmenek. Planeti so ti naklonjeni, zato bo potekal tako kot si si zamislila. Že imaš snubca? Če ne, ga ti povprašaj, če si želi s teboj na kakšno pijačo. Verjemi, ne bo ti žal.

Tehtnica
Spoznala boš zelo zanimivo osebo, ki bo tvoje življenje obrnila na glavo. Seveda v pozitivnem smislu. Pri tej osebi ti bo najbolj zanimivo to, da bo popolnoma drugačna kot velevajo tvoji standardi, ampak se boš z njo ujela kot še z nikomer.

Škorpijon
Danes si boš privoščila počitek. Ne bo se ti dalo početi nič. Zato ti svetujemo, da se uležeš na kavč in prebereš kakšno dobro knjigo. Kar se tiče ljubezenskega življenja ti bodo zvezde bolj naklonjene med vikendom. Prijateljica ti pripravlja presenečenje.

Strelec


Čas je, da se ti uresniči nekaj, kar si si dolgo močno želela. Dan pa je tudi idealen za pogovor s fantom. Razkrij mu svoje težave in želje. Prisluhnil ti bo in to vaju bo še bolj zbližalo. Nekaj svojega časa pa nameni tudi svoji najboljši prijateljici, ki jo zadnje dni zapostavljaš. Pojdita na sprehod ali pico.

Kozorog
Napočil je dan, ko se bosta s svojim princem znebila vseh težav, preprek in dvomov, ki so se vrinili med vaju. Spoznala boš, da vaju združuje veliko stvari, med drugim bosta odkrila, da ne moreta živeti eden brez drugega. Ljubezen pa naj ne vpliva na tvoje učne navade. Šola mora biti na prvem mestu.

Vodnar
Danes boš zelo družabna in komunikativna, to pa ti bo pomagalo stopiti v stik z ljubljeno osebo. Prelij svojo pozitivno energijo tudi nanj. Zvezde so ti tudi zelo naklonjene za učenje. Danes se boš torej z lahkoto učila in si brez težav zapomnila veliko stvari.

Ribi


Prekipevaš od energije? Danes moraš obiskati telovadnico, saj je odličen dan za šport. Mogoče pa te tam čaka princ tvojih sanj. Večer bo namenjen sanjarjenju in premišljevanju o tvoji simpatiji. Tvojo energijo bo začutil in to jo vrnil s tem, ko bo tudi on mislil nate.

prejšnji članek
Ta novica te bo razveselila
Obsedena!
Ta novica te bo razveselila
naslednji članek
To je pravi hit, a kaj, ko ne pristaja vsem
Lepotičenje
To je pravi hit, a kaj, ko ne pristaja vsem
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska