evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Ta novica te bo razveselila

14. 1. 2016; 11.22
Avtor: K.M.
HarryStyles-03
Kaj je povedal predstavnik za javnost?

Po tem, ko so člani skupine One Direction oznanili, da bodo v letu 2016 odšli na odmor, so se pričele pojavljati številne govorice. Skupina naj bi razpadla, to je samo tolažba za oboževalce, ne želijo jih razočarati ... Fantje so takrat vse skupaj zanikali in podarili, da samo odhajajo da pošteno zaslužen dopust. Sedaj pa so se ponovno pojavila namigovanja o tem, da skupina ne bo več združila. 

Dejstvo, da fantje nimajo dodatnih koncertov, ponovitev nastopov ali kakršnih koli dogovorov, je v javnosti ponovno sprožilo govorjenje, da skupine ne bo več. Čeprav je vse skupaj ne logično, saj so fantje povedali, da bo dopust trajal leto dni, zato seveda še nimajo dogovorjenih nastopov, so se oboževalci vseeno prestrašili, da skupine ne bo več. Se je pa zato oglasil njihov predstavnik za javnost, ki je vse skupaj razložil. 
''Izmišljotine in špekulacije. Fantje so to že velikokrat zanikali, ne vem, zakaj bi morali ponovno,'' je povedal v izjavi za javnost.

Tako lahko še vedno upaš, da se fantje vrnejo. Nič pa ne bo gotovo, dokler jih ponovno ne vidimo na odru, skupaj, kajne?

prejšnji članek
Ukradi ji njen stil
Lepotičenje
Ukradi ji njen stil
naslednji članek
Te zanima tvoj današnji ljubezenski horoskop?
Moj life
Te zanima tvoj današnji ljubezenski horoskop?
Preberite tudi