oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Si punca, ki jo išče?

15. 1. 2016; 09.54
Avtor: Ana K.
headbands-for-teen-girls
Preveri, če imaš vrline, ki naj bi jih imela dobra punca.

Si želiš postati dekle, ki bi jo želel imeti čisto vsak fant? Te zanima kakšna moraš biti, da bi vzbudila njegovo zanimanje in ga osvojila? Seveda te v prvi vrsti opozarjamo, da moraš biti najprej sama sebi všeč, ko boš zadovoljna s seboj, bodo s teboj zadovoljni tudi drugi. Je pa res, da obstajajo določene stvari, ki jih imajo fantje radi pri dekletih. Preveri katere.

1. Bodi samozavestna
Bodi odločna. Za mnenje ne sprašuj vedno drugih. Bodi prepričana v svoja dejanja in stoj za svojim mnenjem. Fantje ne želijo imeti dekleta, ki je vedno odvisno od drugih. Hkrati pa jim je veliko bolj zanimivo tisto dekle, ki se dela nedostopno. Tako mu bo osvojitev tvojega srca večji izziv. Zaupanje vase in samozavest sta torej ključna dejavnika, ki se ju mora posluževati vsako dekle. Verjemi vase. Bodi ponosna na to kar si in tako bo tudi on ponosen nate.

2. Ne bodi zagrenjena ampak sproščena


Ne delaj dram in scen, ne jokaj in ne tarnaj za vsako stvar. Vsak ima kdaj težave. Ne prenašaj svojih malenkosti na fanta, saj boš s tem pokvarila razpoloženje obeh in mu pokazala, da si navadna razvajenka. Če se ti je odlomil noht ali pa razbil lak za nohte ne bo konec sveta. Hkrati pa ne bodi nadležna! Nihče ne mara, da nekdo neprestano dreza vanj. Fantje pa so še posebej občutljivi na to. Ne piši mu sporočil vsako sekundo in ga ne kliči na pet minut. Dovoliti mu moraš dihati. Prav tako ne bodi jezna, če se odloči za srečanje s prijatelji. Pusti mu živeti na svoj način.

3. Pokaži svojo energijo in pozitivo
Fantje imajo radi zabavna dekleta. Ne bodi dolgočasna in ga ne utrujaj z brezveznimi temami. Posveti svoj čas tudi njemu in temu kar zanima njega. Svet se ne vrti samo okoli tebe in tvojih težav. Ko mu boš prisluhnila, bo videl, da ti je mar zanj ter ne gledaš samo na lastne interese. Prijaznost naj bo tvoja vrlina. Če se boš lepo vedla do drugih, bo vedel, da se boš tudi do njega. Hkrati pa ga ne pozabi razvajati z ljubeznijo, svojimi nasmehi in poljubi.

Imaš vrline, ki naj bi jih imela dobra punca?

prejšnji članek
Spoznaj novega člana družine Kardashian
Obsedena!
Spoznaj novega člana družine Kardashian
naslednji članek
To pa ni prav nič romantično
Obsedena!
To pa ni prav nič romantično
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija