evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ali lahko fant ugotovi, da sem še devica?

10. 7. 2017; 07.59
Avtor: Ana K.
gently-beautiful-girl-1920x1080
Odvisno.

Si še devica in se velikokrat sprašuješ, kako lahko fant ugotovi, da še nikoli nisi imela spolnega odnosa? Oziroma si želiš, da bi vedel, da je on tvoj prvi pa te je strah, da tega ne bo znal ugotoviti? Naj ti povemo, da je ugotavljanje tvoje nedolžnosti zapletena stvar.

S povsem optičnega vidika bo tvoj fant verjetno s tem imel težave, ker nekdo, ki ni zdravnik, bo deviško kožico, le stežka prepoznal. Vprašljivo je tudi, ali jo bo ob prvem spolnem odnosu sploh začutil, saj je popolnoma odvisno od tega, kako močna in prožna je. Obstaja tudi možnost, da si si deviško kožico poškodovala pri kakšnem športu, sploh če je le-ta občutljivejša. Le slaba polovica deklet ima namreč deviško kožico, ki bi jo zdravniki označili kot ''običajno''. Pri tretjini je tako močna, da lahko pri spolnosti povzroča težave (pri teh dekletih ni težko prepoznati deviškost), 17% žensk pa ima zelo občutljivo kožico, ki se brez težav strga sama od sebe(pri teh dekletih pa je težko prepoznati deviškost).

Kar pa bi želeli poudariti je to, da se s tem sploh ne smeš obremenjevati. Pomembno je, kar s fantom čutita in kaj si želita. Če se imata rada, to za vaju sploh ne bo bistveno.

prejšnji članek
Zakaj jo moraš piti?
Moj life
Zakaj jo moraš piti?
naslednji članek
To so živila proti celulitu
Moj life
To so živila proti celulitu
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska