pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1715284723-172a1604-1715284697347
Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: Izvršba je ustavljena, smo v dogovorih z upniki.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Odkrij pomen svojih sanj

25. 4. 2017; 08.30
Avtor: Ana K.
dream-meanings1
To so najpogostejše sanje, te zanima kaj pomenijo?

Se tudi ti kdaj zbudiš in ne moreš pozabiti svojih sanj, ker so bile le-te tako izrazite in jasne? Pa si vedela, da ti sanje velikokrat nekaj sporočajo? Najstnica ti predstavlja pet najpogostejših sanj in njihove pomene. Poglej torej, kako interpretirati in razumeti določene sanje.

1. Pokvarjeni predmeti
Če sanjaš, da se ti je pokvaril telefon ali računalnik, to največkrat pomeni, da moraš nekaj v svojem življenju popraviti, izboljšati oziroma, da moraš določeni stvari posvetiti več časa. Že veš, katero stvar zadnje čase zanemarjaš? Potem je čas, da popraviš svoje napake.

2. Šola, pisanje testa, neuspešno opravljen izpit
Poznaš tiste sanje, ki te ponoči pošteno namučijo, saj si postavljena v šolo in soočena s testom, katerega ne znaš rešiti ali pa dobiš nazaj negativno oceno? To lahko pomeni, da si postavljena pred izziv, za katerega ne veš, če mu boš lahko kos. Prav tako pa lahko to pomeni, da se počutiš, kot da te oseba, ki ti je zelo pomembna o nečem obsoja ali ocenjuje pa ti to ni po godu.


3. Nekdo te lovi
Če te v sanjah nekdo lovi in bežiš pred njim to pomeni, da se trenutno soočaš s stresom in velikim bremenom. Stalno nekdo od tebe nekaj zahteva in ti ukazuje. Moraš se sprostiti in upočasniti svoj korak, saj boš pregorela.

4. Sijoč, bel nasmeh ali izpadajoči, gnili zobje
V kolikor velikokrat sanjaš o zobeh to pomeni, da si stabilna, zrela, trdna, pogumna in odločna. Seveda pa bodi pozorna na to, ali so tvoji zobje zdravi ali gnili. Če so zdravi, potem pomeni, da se trenutno počutiš odlično, v kolikor pa so le-ti gnili pa se po vsej verjetnosti ne počutiš najbolje in moraš v svojem življenju nekaj spremeniti.

5. Golota
Si že sanjala, da si se v javnosti prikazala popolnoma gola? To pomeni, da si izredno občutljiva oziroma, da se počutiš izpostavljeno. Se trenutno soočaš s strahom, da bi za tvoje težave izvedeli drugi, saj se jih sramuješ in ne upaš govoriti o njih? Potem so sanje podale pravo interpretacijo.

prejšnji članek
Lucy Hale izkazala ljubezen oboževalcem
Obsedena!
Lucy Hale izkazala ljubezen oboževalcem
naslednji članek
Športna aktivnost, ki bo to pomlad poskrbela za tvojo postavo
Obsedena!
Športna aktivnost, ki bo to pomlad poskrbela za tvojo postavo
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija