sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če počneš to, varaš!

17. 6. 2017; 11.45
Avtor: K.M.
how-to-text-girls-today
Kljub temu, da si zatiskaš oči.

Morda si včasih lažeš in govoriš, da to kar počneš ni varanje, ampak te moramo razočarati in ti povedati, da na žalost je. Takšno obnašanje v vezi ni dovoljeno in če ne želiš, da fant to počne tebi, nikakor tudi ti sama tega ne smeš početi. Prenehaj s takšnim obnašanjem, če ne želiš, da boš na koncu ostala sama.

Dopisovanje po spletu ali sms sporočilih
Dopisovanje, za katerega fant ne ve in to z moškim predstavnikom, ni dovoljeno. Še posebej ne, če ob tem flirtaš in pred to osebo celo skrivaš, da imaš fanta. Če je samo prijatelj, boš fantu povedala.

Zanikanje, da imaš fanta
Dokler boš fanta zanikala, ga boš ob tem tudi varala. Žal, ampak tako je. Če imaš fanta, ki ga imaš rada, ga nikoli ne boš prikrivala.

Poljubljanje z drugimi je strogo prepovedano. Če si mislila, da ni, ali, če ti je nekdo rekel, da to ni varanje, ni res. Če je prišlo do tega, je bolje, da svojega fanta pustiš in uživaš v samskem življenju.

Odkrito flirtanje z drugimi je prav tako oblika varanja. Si želiš, da tvoj fant osvaja ostala dekleta, predvsem takrat, ko tebe ni zraven?

Včasih so varanje že misli. Tiste najbolj zaljubljene, ne boste nikoli pomislile na drugega fanta. Seveda boste rekle, da je vroč, postaven, lep ... Nikoli pa si ne boste predstavljale, da ste njegovo dekle. Če to počnete, je to varanje. Sicer samo mentalno in ne fizično, ampak vseeno JE. Če ste srečne v svoji zvezi s svojim fantom, potem tega ne boste počele.

Kaj pa ti misliš, kaj vse je še varanje?

prejšnji članek
Imaš bolečo menstruacijo?
Obsedena!
Imaš bolečo menstruacijo?
naslednji članek
S tem do potrebne energije
Moj life
S tem do potrebne energije
Preberite tudi