boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če si po horoskopu to, se druži z njimi

1. 4. 2016; 08.25
Avtor: K.M.
prijateljice
Najboljše prijateljske kombinacije.

Si že kdaj opazila, da si želiš biti prijateljica z določeno osebo, a vama kar ne uspe. Čeprav se trudita, prilagajata, družita in je na videz videti, da sta popolni prijateljski par, se vajino življenje na koncu odvije v dve popolnoma različni smeti. Morda pa je za vse to kriv horoskop. Res je, da se želje po prijateljstvih razvijejo tudi z leti, saj osebno odrasteš, a številni trdijo, da je glavni gradnik pravih prijateljstev ravno horoskop. 

Tokrat smo zate izvedeli, s katerimi znaki naj bi se najbolje ujemale tiste, ki ste po horoskopu bik. Torej ... Vse bikice, berite dalje. Seveda pa tudi vse ostale, saj obstaja možnost, da ste vi ene izmed tistih, ki se z njimi najbolj ujemate. 
Bikice ste predvsem sproščene, hkrati pa uživate v razvajanju. Sem je seveda všteta dobra hrana, odlična glasba in sproščeni popoldnevi, ob katerih se posvečaš samo poležavanju. Ste dobre prijateljice in z vami je zelo lahko preživljati prosti čas. Seveda vse dokler na površje ne pride vaša trmasta narava. Ob vseh teh lastnostih se najbolje in najbolj naravno prijateljsko povežeš s tistimi, ki so rojeni v znaku raka, device, rib in kozoroga, saj so vsi ti znaki zelo ljubeči z njimi pa lahko brez težav vzpostaviš trdna razmerja. 

No bikice, v katerih znakih so rojene vaše najboljše prijateljice in prijatelji?

prejšnji članek
Priljubljena trgovina končno tudi na spletu
Lepotičenje
Priljubljena trgovina končno tudi na spletu
naslednji članek
To je naredil, ko je zapustil skupino
Obsedena!
To je naredil, ko je zapustil skupino
Preberite tudi