Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Zavzeli so svet

19. 3. 2016; 11.30
Avtor: K.M.
p7057_column_grid_12
Jih že poznaš?

V svetu in v zadnjem letu tudi v Sloveniji, so pravo evforijo povzročili tako imenovani inteligentni plastelini. Sam koncept plastelinov zagotovo že poznaš, ti, o katerih govorimo, pa so nekaj čisto drugega, bolj zabavnega in drugačnega. Že imaš svojega?

Inteligentni plastelin je po eni strani zabavna igrača, po drugi strani, pa stvar, ki v tebi prebudi otroka. Hkrati si ga pogosto kupujejo tudi odrasli, saj ga lahko uporabljaš kot enega izmed pomočnikov pri premagovanju stresa, ali pa za rehabilitacijo poškodb mišic in vezivih tkiv v rokah, oziroma dlaneh. 



Obstaja veliko različnih verzij. Imaš lahko čisto navadnega, enobarvnega. Ali pa se zabavaš s tistim, ki spreminja barvo. Ponavadi pa najbolj navduši tisti, ki reagira na magnet in tako spreminja svojo obliko.

Posebnost tega inteligentnega plastelina je, da se nikoli ne posuši, večina se jih odbija od tal, ko jih spremeniš v obliko žogice. Obstajajo tudi tisti, ki se svetijo v temi, prav poseben pa je Tekoče steklo, saj je čisto prozoren, ko odpreš škatlico, pa ga dejansko ne vidiš.

Najbolj pa te bo verjetno razveselilo dejstvo, da so vsi plastelini v knjigarnah Felix sedaj znižani za 20 odstotkov, Inteligentni plastelini.

prejšnji članek
Izpolnjene oboževalkine sanje
Obsedena!
Izpolnjene oboževalkine sanje
naslednji članek
To je ambasador sreče!
Obsedena!
To je ambasador sreče!
Preberite tudi