komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To je ambasador sreče!

19. 3. 2016; 11.00
Avtor: K.M.
3bfff77d52f8acedbed2508fc04ac970
Rdečega so Združeni narodi imenovali za prvega častnega ambasadorja Mednarodnega dneva sreče.

Rdečega – glavnega junaka animiranega superhita ANGRY BIRDS FILM, ki bo na sporedu čez manj kot dva meseca (od 12. maja) – ki mu je v izvirniku posodil glas ameriški zvezdnik Jason Sudeikis, v sinhronizirani različici pa priljubljeni Peter Poles, so Združeni narodi imenovali za prvega častnega ambasadorja Mednarodnega dneva sreče. To je dan, ki se ga obeležuje 20. marca za ozaveščanje o podnebnih spremembah in njihovih posledicah.

Namen Mednarodnega dneva sreče je poudariti dejstvo, da bruto domači proizvod ne more samostojno ustvariti bogastva in blaginje določene države, temveč je ključ do srečnejšega prebivalstva skrit v pravičnejšem in uravnoteženem pristopu k rasti in razvoju. Zato je generalni sekretar Združenih narodov imenoval prav Rdečega za častnega ambasadorja, celoto kampanjo pa so predstavili pred več sto mladimi ljudmi v dvorani, kjer potekajo generalne skupščine ZN.

ANGRY BIRDS FILM je animirana 3D komedija, v kateri boš končno odkrila, zakaj so ptice tako jezne. Režiser te bo odvedel na otok, kjer živijo samo srečne ptice – vsaj večinoma. V tem malem raju se Rdeči (ptič s precej težavnim temperamentom), divji Žak in razburljivi Bomba že od nekdaj počutijo kot ribe na suhem. Ko otok obiščejo skrivnostne zelene svinje, bodo prav oni trije morali odkriti, zakaj so novi prišleki sklenili obiskati prav ta kraj. 

prejšnji članek
Zavzeli so svet
Moj life
Zavzeli so svet
naslednji članek
Pomlad že trka na vrata
Lepotičenje
Pomlad že trka na vrata
Preberite tudi