sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Najbolj aktualna športna biografija

18. 3. 2016; 09.03
Avtor: K.M.
unnamed
Peter Prevc sedaj tudi v knjižni obliki.

Če si športna navdušenka, potem zagotovo že celo zimo uživaš v neverjetnih predstavah mladega Petra Prevca, ki kraljuje na smučarskih skakalnicah in letalnicah. Letošnja sezona je bila v celoti posvečena njemu in posledično celotni slovenski ekipi. Sedaj pa je odlični športnik dobil tudi svojo biografijo, ki ti bo priljubljenega Petra še bolj približala.

Petra Prevca že skoraj vsak dan vidiš na televiziji, v časopisu, na naslovnici priljubljene revije, ali pa o njem poslušaš na radiju. Zaradi vsega tega meniš, da ga poznaš, a temu seveda ni tako. Se spominjaš njegovih prvih uspehov, padcev in kriz? Kako je Peter začel in kaj ga je pri tem najbolj gnalo naprej?


Vse to in še več lahko izveš v novi knjigi, biografiji, ki je preprosto poimenovana - Peter Prevc. Kronološki pregled njegove, ljub 23-tim letom, izjemne kariere, ki si zagotovo zasluži predstavitev v (verjamemo, da prvi izmed mnogih,) knjigi. Poleg zapisov, izjav trenerjev in drugih podrobnosti, je v knjigi zbranih še 45. barvnih fotografij, ki so jih v svoj objektiv ujeli fotografi Delovega uredništva. 

Sam Peter bi knjigo priporočil ''predvsem agresivnim staršem in trenerjem, ki si želijo, da bi bili njihovi otroci in varovanci že pri sedemnajstih letih svetovni prvaki. S knjigo lahko spoznajo, da do uspeha vodi zelo dolga pot''.


Si želiš izvedeti več o slovenskem športnem junaku, potem hitro po knjigo, ki jo lahko dobiš po res ugodni ceni in to kar tukaj: Peter Prevc, ter se o Petru pozanimaj še pred finalom skakalne sezone, ki se bo odvijal tekom tega tedna.

prejšnji članek
Magična pustolovščina
Obsedena!
Magična pustolovščina
naslednji članek
Zayn PONOVNO z novo pesmijo
Obsedena!
Zayn PONOVNO z novo pesmijo
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska