nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj fantje sovražijo pri dekletih?

11. 2. 2016; 04.10
Avtor: Ana K.
Couple-arguing-1354689
Razkrivamo tri stvari, ki mu parajo živce.

Si se že kdaj vprašala, kakšnega dekleta si želijo fantje? Te zanima, kaj je tisto, kar jih najbolj moti pri tebi? Naj ti povemo, da smo fante to vprašali in podali so nam zanimive odgovore. Lastnosti, ki so zasedla prva tri mesta so lahko rečemo enoglasno izpostavili. Pa poglejmo, kaj jih najbolj 'živcira'.

1. Ljubosumje
Če kaj fantje sovražijo, je to ljubosumje. Je že res, da te vznemiri, ko pogleda za kakšnim drugim dekletom, ampak to počnejo vsi moški. Enostavno mu moraš zaupati. Vajina zveza zagotovo ne bo uspela, če mu boš neprestano metala pod nos očitke in mu brskala po njegovih stvareh. Zaupanje je temelj zveze.

2. Sitnarjenje
Poznaš tisto, ko ti ni čisto nič prav, kar naredi tvoj fant? Ti pripravi presenečenje, ampak tebi bi bilo bolje drugače, te pelje na sladoled pa bi ti šla raje na limonado, ti pošle sporočilo ob petih, ti pa bi želela, da bi ga poslal prej. Punca, prenehaj s tem. Če mu boš dihala za ovratnik in dajala občutek nesposobnosti, se bo slej ko prej takšne zveze naveličal in odšel.

3. Sklepanje naglih zaključkov
Nikar ne bodi zaletava. Ni vse tako kot je videti na prvi pogled. Če te ni poljubil, ko sta se srečala še ne pomeni takoj, da te nima več rad, ampak je mogoče v stiski. Ali pa če se ti ne oglasi na mobilnik še ne pomeni, da je pozabil nate, ampak, da nekaj počne. Torej, ne sklepaj prehitro, ker lahko narediš kakšno napako, ki si jo boš očitala še dolgo, saj ti fant tega ne bo oprostil.

Upoštevaj naše nasvete in vajina zveza bo tekla kot po maslu;).

prejšnji članek
Neznano dekle poljubljalo Justina
Obsedena!
Neznano dekle poljubljalo Justina
naslednji članek
Harry Potter: Prihaja osma knjiga
Obsedena!
Harry Potter: Prihaja osma knjiga
Preberite tudi