benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Harry Potter: Prihaja osma knjiga

11. 2. 2016; 03.35
Avtor: K.M.
harry-potter-main-cast
Neverjetna novica za vse oboževalce.

V javnost je prišla neverjetna novica, ki bo razveselila vse oboževalce Harryja Potterja. Teh pa v devetnajstih letih zagotovo ni malo. Verjamemo, da si tudi ti med njimi, saj so zadnje generacije dobesedno odraščale s serijo sedmih knjig. Oznanitev, ki je v javnost prišla 10. februarja, pa je vse to še dodatno popestrila.

Že to poletje, natančneje 31. julija 2016, bo izšla nova knjiga v seriji Harry Potter. Ne verjameš? Beri dalje ...
Lanskega poletja so ustvarjalci potrdili, da bo julija 2016 na gledališke odre prišla igra o Harryju Potterju. Vsebina pa bo nekaj popolnoma novega, drugačnega in se bo dejansko odvijala po vseh sedmih knjigah, ki so bile izdane v seriji. Kratek povzetek je sledeč: ''Harry Potter je poročen, oče treh otrok, ki že obiskujejo šolo in veliko preveč dela na ministrstvu za čarovništvo. Medtem ko sam poskuša pozabiti na preteklost, se mora njegov najmlajši sin soočati s težo družinske zapuščine, ki si je ni nikoli želel. Ko se združita preteklost in sedanjost, se oče in sin nenadoma zavesta, da lahko črna magija pride iz najbolj nepričakovanih krajev.''

Po objavi novice pa ste oboževalci serije knjig postali izjemno razočarani, saj nove zgodbe ne bi morali niti okusiti, saj bi se odvijala zgolj na gledaliških odrih. Do danes, ko so ustvarjalci skupaj z avtorico knjig, J. K. Rowling, objavili neverjetno vest. Le dan po premieri igre, ta se bo odvijala 30. julija, bo na tržišče prišla nova, osma knjiga v seriji o čarovniku Harryju Potterju, tista, ki bo imela podobno vsebino, kot težko pričakovana igra. 

Neverjetna novica, kajne? 
Si tudi ti oboževalka zgodb o mladem čarovniku? 

prejšnji članek
Kaj fantje sovražijo pri dekletih?
Moj life
Kaj fantje sovražijo pri dekletih?
naslednji članek
Gigi Hadid: ''Ni mi bilo lahko''
Lepotičenje
Gigi Hadid: ''Ni mi bilo lahko''
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska