Aleksa Balašević
Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v preteklosti: "Bila je nedolžna, ni pila alkohola"

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj početi, če si samska na valentinovo?

13. 2. 2016; 08.51
Avtor: K.M.
2015-10-12-1444627448-2514958-31032623661
Zabavni nasveti.

Jutri je na sporedu tisti dan, ki ga obožujejo vsi zaljubljeni, če nisi med njimi, ga verjetno sovražiš. Valentinovo je najbolj zaljubljen praznik in to se občuti na vsakem koraku. Neverjetno število zmenkov, srčki so skoraj povsod, Facebook statusi postanejo nekaj najbolj pockranega, kar si vi življenju prebrala, prijateljice nimajo časa zate ... Ti pa si sama, brez zmenka, brez fanta, brez družbe. Kaj početi?

Če si samska, brez skrbi, na valentinovo lahko počneš veliko stvari, predvsem letos, ko je na nedeljo in imaš tako celoten dan prost in ga lahko izkoristiš po svojih merilih.

1. Razvajaj se
Privošči si nekaj, v čemer uživaš. Morda dolgo penečo kopel, ali pa razvajanje v termah, kjer lahko obiščeš različne tretmaje. Skuhaj si nekaj, kar obožuješ. Kupi si malo darilo, nekaj, kar si si že dolgo želela, saj se moraš nekoliko razvedriti.


2. Pojdi v kino
Sama ali pa s preostalimi samskimi prijateljicami. Izberite filem, ki vas bo zabaval, nasmejal in vas ne bo spominjal na samsko življenje. Vsaj ne na tiste težke in žalostne trenutke. Ti lahko priporočamo ogled filma Dedek uide z vajeti, kjer te bosta Zac Efron in Robert De Niro nasmejala do solz, ne glede na to, ali ga boš gledala sama ali v družbi svojih deklet.

3. Če so se že pričele tvoje počitnice, lahko to nedeljo izkoristiš za zabavo samskih. Povabi svoje prijateljice, morda tudi samske prijatelje in se skupaj zabavajte. Če boste sama dekleta, lahko pripravice še zabavne igrice, ki vas bodo spravile v dobro voljo.

4. Bodi zadovoljna
Ne glede na vse, bodi s svojim življenjem zadovoljna. Ne sekiraj se in ne razmišljaj o tem, kaj si mislijo drugi. Tisti pravi bo zagotovo prišel, morda ga tu ni danes, vendar te zagotovo čaka, da se spoznata, ali da spoznata, da sta si usojena. Do takrat pa uživaj v samskem življenju.

prejšnji članek
Razkrila je sestrino skrivnost
Obsedena!
Razkrila je sestrino skrivnost
naslednji članek
Nezaslišana žalitev
Obsedena!
Nezaslišana žalitev
Preberite tudi