902623_106-intervju-prva1
Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in razdaja plačo

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Razkrivamo njegove skrivnosti

13. 11. 2016; 10.51
Avtor: Ana K.
Shhhhhh-e1353993240838
Te zanima, kaj ti prikriva?

Si vedela, da imajo tudi fantje svoje skrivnosti? Naj ti povemo, da imajo radi podobne stvari kot ti, samo da tega velikokrat ne priznajo, ker v družbi velja, da mora biti fant močan in da ne sme kazati čustev. Spoznaj, kaj imajo fantje v resnici radi.

Rad ima crkljanje

Če si mislila, da fantje ne marajo objemanja na kavču medtem, ko gledata romantični film, si se motila. Tudi oni so nežne duše, ki imajo radi božanje in stiskanje samo, da tega ne priznajo, ker bi bili v očeh okolice poženščeni.

Ne mara pretirano naličenih deklet

Je že res, da imajo pripadniki močnejšega spola radi, če si urejena, ampak ta urejenost mora imeti mejo. Glos in nežno senčilo bosta čisto dovolj, da poudariš svoj videz. Nikar pa ne pretiravaj. Saj veš, da se s 'fasado' ne moreta niti normalno poljubiti, brez da bi na njem pustila svoj odtis šminke.

Noro je ljubosumen na druge fante

Se veliko družiš z drugimi fanti? No, to ti od zdaj naprej odsvetujemo. Četudi ti tvoj fant ne pove, da mu to ni všeč, ti mi zagotavljamo, da v njemu vre vrelec ljubosumja. Njegova moška čast ne dopušča, da bi to izrazil, saj bi s tem poteptal svojo samozavest, ampak ga znotraj vse skupaj močno žre. Torej, je najbolje, da se izogneš nepotrebni slabi volji.

prejšnji članek
Ponovno je navdušil s čustvenim videospotom
Obsedena!
Ponovno je navdušil s čustvenim videospotom
naslednji članek
Ljubiteljice Harryja Potterja pozor!
Obsedena!
Ljubiteljice Harryja Potterja pozor!
Preberite tudi