sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ugotovi, če je še vedno zaljubljen v bivšo

1. 9. 2017; 08.00
Avtor: Ana K.
awesome-love-girl-kiss-hug-wallpaper

Poljublja tebe, misli pa na njo.

Preveri.

Je tvoj princ začel hoditi s teboj takoj zatem, ko se je razšel s prejšnjo punco? No, naj ti povemo, da obstaja velika verjetnost, da je še zmeraj ni pozabil. Čeprav ti vztrajno zatrjuje, da je tisto dekle preteklost, verjemi, da je ni mogel kar čez noč pozabiti. Če smo ti s to izjavo zasejali dvom, ti Najstnica ponuja tri kriterije, s katerimi lahko ugotoviš, če še vedno misli nanjo.

Te stalno primerja z bivšo?
Se med prepirom vedno ustavita pri primerjavi tebe in njegove bivše? No, to je zadosten razlog, da je ni pozabil. Če govori, kako super je bilo njegovo prejšnjo dekle, potem jo nekje v nezavednem še vedno ljubi, a si zaradi moškega ponosa le-to zanika.

Govori, da mu ni pomenila nič


Zagotovo kdaj pa kdaj vajin pogovor nanese na njegovo bivšo, je res? Takrat je idealna priložnost, da ga opazuješ, na kakšen način govori o njej. Če zanika in pravi, da mu ni pomenila čisto nič, verjemi, da laže. Ti ga takrat vprašaj, zakaj je bil potem z njo in če bo enako govoril o tebi, če se kdaj razideta.

Hrani njene fotografije
Seveda ni prav, da mu brskaš po telefonu in njegovih osebnih stvareh, a v nujnih primerih je tudi to dovoljeno. Zato preveri, če še vedno hrani njene fotografije. V kolikor jih, ni boljšega dokaza, ki bi potrdil, da do nje še vedno goji neka čustva.

Če si ugotovila, da se nekje v njegovem srcu še vedno skriva bivša, se o tem z njim pogovori. Če je rana še sveža, mu moraš dati čas, da jo zaceli, če pa je od razhoda minilo že kar nekaj časa, potem pa obstaja velika verjetnost, da je ne bo nikoli pozabil, saj je ona tisto idealno dekle, ki si ga je vedno želel in ga sedaj išče v tebi.

prejšnji članek
BQL sta včeraj praznovala posebno obletnico
Obsedena!
BQL sta včeraj praznovala posebno obletnico
naslednji članek
To so tekmovalci letošnje sezone Znan obraz ima svoj glas
Moj life
To so tekmovalci letošnje sezone Znan obraz ima svoj glas
Preberite tudi