petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Če si po horoskopu to, potem ljubezen ...

12. 11. 2017; 12.00
Avtor: K.M.
Boy\'s Guide to Girls5
Ne moremo verjeti, da ste takše!

Večino meseca septembra bo zagodlo ovnom, v tvojem primeru ovnicam. Kakšne pa so tvoje značilnosti in kakšno srečo imaš v ljubezni? Čeprav obstaja še veliko podkategorij, ki oblikujejo tvojo osebnost, ti da samo znamenje kar nekaj značilnosti, v katerih se prepoznaš. Si pripravljena?

Si zelo dinamična oseba, ki je vedno za akcijo in polna idej. Ker pa si zelo ponosna, velikokrat izpadeš ošabna oziroma vzvišena. V svoji srčnosti si velikokrat impulzivna in velikokrat reagiraš brez da bi pomislila, saj se prepogosto prepustiš intuiciji. Kar pa v ljubezni ni nikoli dobro.
Ker ne presneseš ljudi, ki mislijo drugače, kljub temu, da ti želijo samo dobro, si moraš iskati partnerja, ki ti bo, žal, podoben. Torej oseba, ki bo uživala v potovanjih in spremembah, tudi na ljubezenskem podorčju?

Ker si močna in svojeglava boš najbolj uživala v zvezi, ko boš svojega fanta prevladala. Torej takrat, ko boš vse niti država v svojih rokah.
Tvoja največja težava je predvsem v tem, da si zelo ljubosumna. Fanta obtožiš vsake najmanjše napake, zato se nauči, da pred vpitjem razmisliš.


prejšnji članek
Preprosto do gibčnosti
Obsedena!
Preprosto do gibčnosti
naslednji članek
Zajtrk za tiste, ki se vam mudi!
Moj life
Zajtrk za tiste, ki se vam mudi!
Preberite tudi