20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj se je zgodilo s priljubljeno serijo?

8. 4. 2016; 10.57
Avtor: K.M.
mladiinlacni
Mladi in lačni z Emily Osment v glavni vlogi.

Emily Osment je svojo najstniško slavo doživela v seriji Hannah Montana, kjer je ob boku Miley Cyrus igrala njeno najboljšo prijateljico, Lilly. Po tem, ko se je serija zaključila, je njena kariera kar malce obstala, vse dokler ni sprejela vloge Gabi v seriji Mladi in lačni. Sedaj pa so o tej seriji prišle takšne informacije. Kaj se bo z njo zgodilo? 



Gre za sproščeno komedijo v kateri si se nasmejala zanimivi družbi v katero so vključeni premožni mladi podjetnih Josh (Jonathan Sadowski), njegova osebna kuharica in blogerka o hrani Gabi (Emily Osment), njena najboljša prijateljica Sofie (Aimee Carrero), ki vedno poskrbi za zanimive rešitve ter Josheva pomočnika Elliot (Rex Lee) in Yolanda (Kym Whitley), ki želita vsak položaj obrniti v svoj prid.



Sedaj pa so sporočili, da se serija vrača tudi z naslednjo sezono. Še več, serija bo dobila tudi svoje nadaljevanje v obliki Spinoffa, kjer se bo zgodba posvečala urednici Logan Rawlings, ki jo igra Ashley Tisdale, ki se je z enako vlogo že pojavila v seriji Mladi in lačni.

Komaj čakamo!



prejšnji članek
Justin, kaj je s pričesko?
Obsedena!
Justin, kaj je s pričesko?
naslednji članek
Zavladale so tvoji pričeski
Lepotičenje
Zavladale so tvoji pričeski
Preberite tudi