bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Prihaja priljubljena oddaja

5. 4. 2016; 10.12
Avtor: K.M.
Abbey Clancy in Aljaž Skorjanec

V eni izmed tujih različic je že zmagal slovenski plesalec Aljaž Skorjanec.

Jo boš gledala?

Izvedeli smo, da na slovenske male ekrane prihaja priljubljena oddaja, ki podira rekorde gledanosti po celotnem svetu. V njej boš lahko uživala v trudu, odrekanju in kreativnosti plesalcev in slovenskih slavnih osebnosti. Že veš o čem govorimo?

Tako je, v Slovenijo prihaja oddaja Zvezde plešejo (Dancing with the stars oziroma Strictly Come Dancing). POP TV bo predvajal priljubljeno oddajo Zvezde plešejo, v kateri oš lahko videla profesionalne slovenske plesalce, ki bodo plesali z znanimi obrazi. Tedensko se bodo pomerili z določeno koreografijo in stroga žirija ter gledalci bodo nato odločali, kdo je s plesom najbolj prepričal.

Branko Čakarmiš, programski direktor PRO PLUS se je že razgovoril o novi oddaji: ''Kmalu se bomo lotili še enega popolnoma novega projekta pri nas, ki je v svetu že sinonim za vrhunsko zabavo in spektakularne plesne nastope. Gre za še en zelo zahteven produkcijski izziv in prepričani smo, da bomo z našo vrhunsko in izkušeno ekipo pokazali, da zmoremo in gledalcem pričarali nepozaben šov.''

Mi na plesni šov že komaj čakamo in upamo, da bo vsaj malo podoben tujim različicam.

prejšnji članek
To ni uspelo še nikomur
Obsedena!
To ni uspelo še nikomur
naslednji članek
Revije Media24 nemoteno izhajajo!
Moj life
Revije Media24 nemoteno izhajajo!
Preberite tudi