boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

To ni uspelo še nikomur

6. 4. 2016; 05.30
Avtor: K.M.
ZAYN MALIK 03
Britanski glasbeniki mu zavidajo!

Si že poslušala celoten Zaynov samostojni album, ki je na voljo že od 25. marca? Potem se zagotovo strinjaš, da navdušenje nad njim ni pretirano. S tem pa se strinjajo tudi poslušalci po celotnem svetu, saj se je že pojavil na vrhu številnih lestvic. Uspelo mu je celo nekaj, kar do sedaj ni še nobenemu britanskemu izvajalcu. 

Zayn Malik je z osvojenim prvim mestom lestvice Billboard 200 albums prvi Britanec, ki mu je z debitanskim albumom uspelo osvojiti najvišje mesto ameriške lestvice, ki zbira podatke o prodaji. Album »Mind Of Mine« je izšel 25. marca in zgolj v šestih dneh je Zayn prodal več kot 157.000 izvodov albuma. Je tudi prvi britanski moški glasbenik, ki je v istem tednu osvojil prvo mesto na obeh straneh Atlantika. Poleg Billboardove lestvice najbolj prodajanih albumov, je prepričal tudi domače poslušalce in se povzpel na vrh lestvice Official U.K. Albums Chart.
Album se lahko pohvali s prvim mestom tudi v Avstraliji, Kanadi, Novi Zelandiji, v Franciji, na Švedskem in Norveškem.

Podrl je tudi rekord v prenosu pesmi priljubljene glasbene strani Spotify, saj se album lahko pohvali s sštevilko 28 milijonov prenosov.

Bravo!

prejšnji članek
Novo mesto bo še bolj modno
Lepotičenje
Novo mesto bo še bolj modno
naslednji članek
Prihaja priljubljena oddaja
Moj life
Prihaja priljubljena oddaja
Preberite tudi