sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Tu se boš lahko sladkala ta vikend

12. 4. 2016; 12.12
Avtor: K.M.
cokoladne palacinke
Čokolada, slaščice, razvajanje ...

Prihajajoč vikend je prav sladkosnedno obarvan. Če se želiš pregrešiti, je pred teboj odlična priložnost, ki je ne smeš izpustiti, saj ti bo zagotovo zelo žal. Predstavljamo ti dva dogodka, ki bosta poskrbela za prepotrebno dozo sladkorja, en se bo odvijal v Sloveniji, drugi pa v sosednji Hrvaški. Kam bi se raje odpravila?

Festival čokolade
15. - 17. april. 
V Radovljici se bo odvijal že 5. festival čokolade, kaj bo popolnoma vse posvečeno te priljubljeni sladkariji. Prične se že v petek popoldne in traja vse do nedelje, 17. aprila. Preizkusila in kupila boš lahko številne čokoladne izdelke ter uživala v umetnosti ustvarjanja s sto pregrešno sestavino. Poleg številnih razstavljavcev pa bo bogat tudi ves preostal program. 

Festival palačink
16. in 17. april.
V sosednji Hrvaški, oziroma v bližnjem Zagrebu, pa pripravljajo prvi festival palačink. Gre za eno najbolj priljubljenih slaščic v Zagrebu, zato menijo, da si zagotovo zasluži svoj festival, ki se bo odvijal v obliki piknika. Poleg klasičnih in poznanih palačink pa bo na voljo tudi paleta različnih receptov s celotnega sveta, ki jih morda niti ne poznaš. 

prejšnji članek
Nakit letošnje pomladi
Lepotičenje
Nakit letošnje pomladi
naslednji članek
S kom se najbolj razume Harry?
Obsedena!
S kom se najbolj razume Harry?
Preberite tudi