oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Misija 'vitka v bikiniju'!

17. 6. 2016; 12.46
Avtor: K.M.
skinny
Kako ti bo uspelo?

Za začetek se moraš sploh vprašati: Ali želiš shujšati, ali želiš zgolj preoblikovati svojo postavo. Pri obeh odgovorih je pomembno, da spremeniš prehrano in športno aktivnost, samo količina in količina spremembe sta odvisni od tvojega cilja.

Če si se odločila za hujšanje, moraš v prvi vrsti spremeniti prehranske navade. Dejstvo, da se boš pričela ukvarjati s športom, jedla pa boš zelo slabo hrano, ti ne bo pomagalo. Zaradi tvoje slabe prehrane bo sama telesna aktivnost težje izvedljiva, saj se ti bo lastno telo pričelo upirati, po drugi strani pa ne boš imela pomembne energije. Hkrati mastni obrok po sami vadbi nikakor ni dobrodošel. Ker boš utrujena, boš pojedla še več ne zdrave hrane, kar pa tvoj trud pri športu zagotovo izniči. 

Jej po malem, a pogosto. Vsaj 5 obrokov na dan, ki pa morajo biti različni, saj moraš v telo vneseti različne vlaknine. Vzemi si čas za obrok in v njem uživaj, ne hiti in hrane ne meči vase. Tvoje telo mora hrano obdelati, za to pa potrebuje čas. Čez dan popij dovolj tekočine, predvsem naravne vode, saj boš tako imela občutek teže v želodcu in boš manj jedla, hkrati pa boš pospešila svoj metabolizem.

Prvi korak bo s tem opravljen.


prejšnji članek
Drugi album obetavnega glasbenika
Obsedena!
Drugi album obetavnega glasbenika
naslednji članek
Tu je knjiga o Taylor Swift
Obsedena!
Tu je knjiga o Taylor Swift
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska