palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Panika! Bolijo me prsi!

10. 7. 2018; 01.30
Avtor: K.M.
breast-pain
Se to dogaja tudi tebi?

Z odraščanjem se tvoje telo prične soočati z različnimi spremembami. Rast, razvoj in predvsem spremembe, zaradi katerih si postavljaš številna vprašanja. Med njimi so tudi bolečine v prsih, ki te lahko močno prestrašijo.

Bolečina v prsih je lahko nekaj povsem vsakdanjega, do nje pride, ko ti same prsti še rastejo, dejansko ne gre za neko hudo obliko bolečine, le tvoje prsi so veliko bolj občutljive kot drugi deli telesa. Hkrati lahko do bolečine pride v času pred in med menstruacijo. Predvsem zaradi drugačne ravni hormonov. Bolečino lahko povzroči tudi napačni nedrček, ali pa telovadba brez pravega nedrčka. Tudi pretesne majice lahko povzročijo občutljivost oziroma bolečino v prsih.

Vseeno pa moraš biti pozorna na zelo močno bolečino, ali bolečino, ki bo trajala dlje časa. Tisto, ko po odstranitvi nedrčka ne ppopusti, ali pa traja celo cel dan ali še dlje. Pozorna bodi tudi na to, da te močno boli ena dojka, pri drugi pa ne čutiš nobene spremembe. V teh primerih se preventivno odpravi do svojega zdravnika.

prejšnji članek
Ta hrana lahko pokvari tvoje razpoloženje
Moj life
Ta hrana lahko pokvari tvoje razpoloženje
naslednji članek
Končala sva! Kaj zdaj?
Moj life
Končala sva! Kaj zdaj?
Preberite tudi