benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Krvna skupina: Kaj jesti, da se ne zrediš?

20. 4. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
solahrana
Poznaš svojo krvno skupino?

Poznamo različne krvne skupine: A, B, AB in 0, vse pa imajo še različne faktorje. Nekatere veste, katero imate, morda zaradi operacije, darovanja krvi, ali drugih okoliščin, druge žal ne. Tiste, ki jo, si lahko po svoji krvni skupini uravnate tudi prehrano. Tokrat ti bomo razkrili, česa ne bi smele jesti tiste, ki imate krvno skupino B. 

Kljub temu da sta na slovenskih jedilnikih zelo pogosto piščanec in svinjina, ravno teh dveh vrst mesa ne smeš jesti. Izogibati se moraš tudi topljenemu siru in čeprav so semena ter oreščki zdravi, tudi lešnikom, pistaciji, sezamu in bučnim semenom. Tudi vsa zelenjava na tvoje telo ne vpliva najboljše. Izogibaj se artičoki, redkvici, olivi, paradižniku in buči. Kaj pa sadje? Iz jedilnika izloči avokado, kaki, figo, granatno jabolko in kokos. 

Tvoje telo ta živila težje prebavljajo, kar pomeni, da se lahko zaradi njih tudi rediš. Hkrati pa vlivajo na tvoje počutje in energijo. Po drugi strani pa je priporočljivo, da za boljše počutje in hitrejšo prebavo ješ slane sire in jogurte, suho sadje, ohrovt, rdečo peso, fižol, ananas, banane, brusnice, papajo, slive in grozdje. 

Seveda pa ne pozabi na redno telesno vadbo in dovolj popite vode. 

prejšnji članek
S tem vsakodnevnim početjem škodiš svojemu zdravju!
Lepotičenje
S tem vsakodnevnim početjem škodiš svojemu zdravju!
naslednji članek
Odlična sladica brez sladkorja
Moj life
Odlična sladica brez sladkorja
Preberite tudi