petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Nagrajujemo: Išče se NAJ blogerka!

10. 5. 2016; 11.07
Avtor: K. Š.
iStock_000018400505Medium
Tudi ti pišeš blog na naši strani najstnica.si ali pa razmišljaš o tem, da bi ga začela? Sedaj bomo morda nagradili prav tvoj blog!

Tudi ti pišeš blog? Morda boš nagrajena!
Naše uredništvo vestno in pridno spremlja bloge, ki nastajajo na spletni strani. Zato tudi vemo, kolikokrat je bil blog, ki si ga kdajkoli napisala, prebran. In ker vemo, da je med vami veliko takšnih, ki imate smisel za pisanje, smo se odločili, da nagradimo prav eno izmed vas. 

Kaj moraš storiti, da prejmeš nagrado?
Preprosto: napisati dober blog. S super naslovom in še boljšo vsebino. In potem držati pesti, da se bo ravno tvoj blog znašel na lestvici najbolje branih blogov. 


Kakšna so pravila?
Za pisanje tvojega novega bloga imaš časa natančno do petka, 13. maja do 23:59. Od tega trenutka dalje, torej od sobote, 14. maja pa vse do petka 20. maja zvečer, bomo spremljali statistiko blogov. In nato bomo nagradili BLOG, ki je bil najbolj bran v preteklem tednu. 

In nagrada?
Tokrat smo se odločili, da tudi najboljšo blogerko tedna Moschino setom I Love Love dišave. Ta dišava je vabljiva, navdušujoča in zabavna, namenjena pa je predvsem tebi, saj obožuješ življenje. Gre za spontano mešanico svetlih citrusov, ki jim sledi seksi, a hkrati ženstveni cvetlični vonj. Vse skupaj pa zgladijo cimetovi listi, les in mošus.

Potrudi se, morda pa s setom Moschino presenetimo prav tebe!
prejšnji članek
Osvoji neverjetno dišavo
Lepotičenje
Osvoji neverjetno dišavo
naslednji članek
EKSKLUZIVNO: Harry Styles z novo pričesko
Obsedena!
EKSKLUZIVNO: Harry Styles z novo pričesko
Preberite tudi