petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kako se znebiti fanta v 10 dneh, ali kaj počneš narobe

12. 9. 2016; 12.45
Avtor: M.M.
when-i-am-with-youw
Pogosta napaka, ki te lahko stane veze

Zaljubila si se. Do lune in še dlje. Do ušes. Čez ušesa! V  tej svoji evforiji želiš seveda čim več časa preživeti s svojim novim fantom. Ampak ravno to te lahko stane veze ...

Romantična pesem pravi: "wherever you go, I go, my dear", in ti temu dobesedno slediš. Nikjer več te ni mogoče ujeti brez njega! Ves čas sta skupaj, povsod gresta skupaj, vse kar počneta, počneta skupaj ... Najprej ti prijateljice rečejo, kako sta ljubka, potem pa jim začne iti že malo na živce, ker te sploh ne morejo več dobiti na samem. Pravzaprav se tako zelo prilagodiš, da se, še preden se zaveš, družiš samo še z njegovimi prijatelji in ga povsod spremljaš.

Kar naenkrat začneš kolesariti, ker je on zagrizen kolesar, čeprav sovražiš šport. Z njem gledaš fuzbal in spustiš novi del svoje najljubše serije. Ker je on v rok bendu, začneš poslušati samo rok glasbo in vržeš CD Taylor Swift na dno predala. Ker je on amaterski fotograf, se začneš tudi ti ukvarjati s fotografijo in zapraviš celo premoženje za nov profesionalni fotoaparat, ker kamera na tvojem telefonu pač ni več dovolj.

Zdaj, ko si izgubila vse svoje hobije in prijatelje, si izgubila tudi svojo osebnost ter postajaš posesivna. Nisi več zaljubljena, ampak obsedena. Ne moreš več brez njega, kadar nista skupaj ne veš, kaj bi sama s seboj. Ves čas mu pišeš, ga kličeš in mu težiš, če gre kam brez tebe.

Nato pa te zapusti. Ker nisi več tista punca, v katero se je zaljubil. Ker nimaš več nobene osebnosti. 

Največja napaka, ki jo lahko narediš je, da se popolnoma spremeniš in prilagodiš svojemu novemu fantu. Seveda vsaka dobra zveza temelji na kompromisih in prilagajanju, vendar se ne smeš popolnoma podrediti in izgubiti same sebe. Takšne punce so namreč dolgočasne. Fantje pa imajo radi samostojne, samozadostne punce, ki jih morajo vsak dan znova zapeljati in osvojiti, ker nikoli ne vedo, kdaj jim bodo ušle. Ne bodi podrejena. Bodi neprestan izziv!

prejšnji članek
To je njen prvi uspeh v svetu lepote
Lepotičenje
To je njen prvi uspeh v svetu lepote
naslednji članek
Instagram triki, ki ti bodo prinesli priljubljenost
Obsedena!
Instagram triki, ki ti bodo prinesli priljubljenost
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska