20240418_125151
Svet24.si

Ugledni voditelj Deutsche Welle o dvigu skrajne desnice v Evropi

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032
Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z Bojano Beović

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Vate se bo zaljubil v petih korakih

25. 12. 2017; 09.00
Avtor: K.M.
zaljubljena
Tako preprosto je.

Medtem ko se dnevno ukvarjaš z mislimi o tem, kako ga osvojiti, so znanstveniki prišli do ugotovitve, da lahko osebno v samo petih korakih pripraviš do tega, da se vate zaljubi. Prav vsi so zelo hitri in preprosti in verjemi, da ti ne bo potrebno početi ničesar groznega. Če jim boš sledila, boš spodbudila privlačnost in navdihnila čustva, ki lahko vodijo v močno in dolgo povezanost. 

1. Vzdržuj očesni kontakt

Čustva se hitreje razvijejo med osebami, ki vzdržujejo očesni kontakt. Če si vsaj 75% časa pogovora gledata v oči, bosta lažje vzpostavila tisti pomemben stik. 

2. Poslušaj

Poslušaj in predvsem bodi dobra poslušalka. S tem pokažeš zanimanje z življenje osebe, s katero se pogovarjaš. Vodi pogovor in postavljaj vprašanja. Fantje imajo radi punce, s katerimi se lahko normalno pogovarjajo. 

3. Podpiraj ga

Njemu so njegove odločitve pomembne, zato ga pri njih podpiraj. Če bo rekel, da se je odločil, da bo šolanje nadaljeval na gimnaziji, mu povej, da se s tem strinjaš, ne pa da ga začneš prepričevati v neko drugo odločitev. Raziskava je tudi pokazala, da se je več kot polovica parov razšla, zaradi pomanjkanja podpore. 

4. Smej se

Smeh, nasmehi in na splošno smejanje je nekaj najlepšega. Smeh te seveda dela bolj privlačno, hkrati pa imajo ljudje o tebi boljše mnenje, če si pozitivna oseba. 

5. Dotikaj se 

Dotiki kažejo na zadovoljstvo v razmerju, zato se mu ne izogibaj. Rahli dotiki so seveda dovoljeni tudi v obdobju osvajanja, se tem mu seveda pokažeš naklonjenost in pripravljenost do bližine.

Čakaš na ljubezen? Upoštevaj te nasvete in zagotovo bo prišla. 



prejšnji članek
Jumanji: Dobrodošli v džungli predpremierno v kinu od 26.12.
Obsedena!
Jumanji: Dobrodošli v džungli predpremierno v kinu od 26.12.
naslednji članek
Kaj storiti, da bo poljub zares TOP?
Moj life
Kaj storiti, da bo poljub zares TOP?
Preberite tudi