Jutri bo na Carpacciovem trgu in v Taverni drugič v letošnji sezoni zadišalo po Odprti kuhni. Priljubljena kulinarična tržnica in hkrati najbolj priljubljen kulinarični dogodek pri nas se po izjemno uspešni aprilski premieri svoje druge sezone v Kopru ta torek, 31. maja, vrača na slovensko obalo, kjer bo enkrat mesečno obiskovalce razveseljevala vse do oktobra.
''Odprto kuhno smo v Kopru sprejeli odprtih rok, saj je že prvič presegla vsa pričakovanja. Navdušila nas je raznolikost gostinske ponudbe, ki obiskovalce popelje skozi široko paleto najrazličnejših okusov, drznih kombinacij in domiselnih krožnikov, med katerimi lahko prav vsak najde nekaj zase,'' so povedali na Mestni občini Koper.
Gostovanja se že veseli tudi ekipa Odprte kuhne: ''Vzdušje ob morju je nekaj posebnega in vedno komaj čakamo, da je mesec dni naokoli in se ponovno vrnemo na Obalo,'' je pred kulinaričnim dogodkom povedala Alma M. Kochavy, vodja projekta.
Lokalni ponudniki in priznane restavracije iz vse Slovenije ti bodo svojo ponudbo predstavljali od 11. do 21. ure, organizatorji pa opozarjajo, da bo v poletnih mesecih obratovalni čas v Kopru nekoliko spremenjen in prilagojen toplim poletnim dnem. Odprta kuhna se bo tako že prihodnji mesec pričela ob 16. uri in obiskovalce v zavetju Carpacciovega trga gostila vse do 23. ure.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.