Robert Golob
Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so nedopustne in se morajo končati«

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Najstnica z ''drogami'' šokirala mater

6. 6. 2016; 10.23
Avtor: K.M.
sms4
Se je izmazala?

Si že v tistih letih, ko tvoji starši v prav vsaki stvari vidijo nekaj slabega? Mislijo, da kadiš, piješ, se celo drogiraš? Ti stalno govorijo, da imaš slabo družbo? Za slabe ocene vedno iščejo druge razloge, dejstvo, da se ti ni dalo učiti, pa je kar neverjetno? Poglej, kaj se je zgodilo ameriški najstnici!

Šestnjstletna Ashley Banks iz Texasa je na svojem Twitter profilu delila res smešno dogodivščino, ki se ji je pripetila med dopisovanjem z materjo po telefonskih sporočilih.
Svojo mater je prosila, da črni kalkulator, ki se nahaja v njeni ali igralni sobi, odda v poštni nabiralnik. Mati je med tem v njenem predalniku v vrečki našla barvne kapsule, za katere je predvidevala, da so droge. Kapsule, barvne --> droga, kaj pa drugega? Seveda se je zelo razjezila, zahtevala, da takoj pride nazaj in ji zagrozila, da ima kazen. Ker seveda ni šlo za to, je Ashley padla v smeh in materi naročila, da naj da te kapsule v vodo. Le-te so se spremenile v mini dinozavre. Materi se to seveda ni zdelo smešno in je svoji hčeri pod nos vrgla dejstvo, da je mislila, da je stara 16 in ne 7 let. 

Vse skupaj lahko prebereš na spodnjih izsekih. 







Zabavno, kajne? Se ti je kdaj že pripetilo, kaj podobnega? 



prejšnji članek
Imaš težave s tujim jezikom?
Moj life
Imaš težave s tujim jezikom?
naslednji članek
So TBT fotografije še aktualne?
Obsedena!
So TBT fotografije še aktualne?
Preberite tudi