Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj početi na deževne dni

1. 10. 2016; 03.10
Avtor: A.P.
dež
Izkoristi slabo vreme.

Dnevi se krajšajo, sonce se vse večkrat skrije za oblake in kmalu bo dež spet del našega vsakdana. Ne prepusti se dolgočasju, raje vzemi stvari v svoje roke in naredi stvari, za katere ti vedno zmanjka časa. Seveda pa se moraš tudi sprostiti in si privoščiti vsaj malo “lenarjenja”.

Pospravi predale

Ličila v en predal, šolske pripomočke v drugega, knjige na police, spominke v škatle … Vedno je lažje delati in bivati v urejenem okolju.

Uredi oblačila

Tudi tebi zmanjkuje prostora v omari? Znebi se stvari, ki so ti premajhne, ali pa veš, da jih ne boš več nosila. Podari jih mlajši sestri al sestrični, daj jih v dobrodelne namene, ali pa jih spravi tako, da ti ne zavzamejo več toliko prostora v omari. Stvari, ki pa jih še nosiš, lahko urediš po barvah, stilu ali pa kroju.

Naredi svoj list želja

Si že dolgo želiš v adrenalinski park? Bi rada šla na koncert svoje najljubše skupine? Morda pa te vleče v kakšno tujo državo? Zapiši si! Naredi seznam, na katerem bojo vse tvoje največje želje in ga kasneje dopolnjuj, črtaj opravljene stvari, okrašuj …

Filmski maraton

Si že kdaj pogledala vseh 8 Harry Potter filmov naenkrat? Pravi izziv, popoln za proste, deževne dni. Če nisi oboževalka Harry Potter sage, imaš seveda na voljo ogromno drugih filmov, kot na primer Gospodar prstanov, Somrak, lahko pa se zaposliš tudi s TV serijami.

prejšnji članek
Najbolj popularni modeli kavbojk letošnjega leta
Lepotičenje
Najbolj popularni modeli kavbojk letošnjega leta
naslednji članek
Ariana Grande ni navdušila Britney Spears
Obsedena!
Ariana Grande ni navdušila Britney Spears
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija