sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Kaj mu gre zares na živce?

1. 6. 2018; 04.30
Avtor: K. Š.
o-HAPPY-COUPLE-facebook
Se tudi ti sprašuješ, zakaj se te izogiba in kaj ga na tebi resnično moti?

Čeprav morda misliš, da ni nič takega, kar delaš narobe, si morda kriva ravno ti, saj preveč pričakuješ ali pa ga z malenkostmi odvračaš stran. Morda je napaka v tebi.

Fante smo vprašali, kaj je tisto, kar jim gre pri dekletih resnično na živce. Preberi njihove izjave in morda se boš v kateri našla prav ti!


Ne marajo pretvarjanja
»Najbolj mi gre na živce, če se punca pretvarja, da je nekaj, kar ni. Ali da želi nekoga posnemati. Katastrofa!«


Si se prepoznala v zgornjih vrsticah? Opazuješ sošolko, ki je zelo priljubljena? Želiš biti tudi ti takšna? Opazuješ jo in se poskušaš vesti kot ona, vendar ti ne uspe?
Logično! Ker ti nisi ona. In prav je, da ne posnemaš drugih in se ne pretvarjaš, da si nekaj, kar nisi. Če misliš, da je fantu všeč sošolka, potem ni rečeno, da mu boš všeč tudi ti samo zato, ker želiš posnemati njo.
Naj te fant spozna brez nepotrebnega pretvarjanja. Bodi, kar si, ne pretvarjaj se in poskusi biti naravna. Ne spreminjaj se zgolj zaradi tega, da bi se mu približala. Ogovori ga, predstavi se mu, bodi nasmejana in bodi vedno pozitivna. Prav je, da te vzljubi prav takšno, z vsemi napakami in prednostmi vred. To si ti in ravno to je tisto, kar te dela posebno.

Sovražim laži!
»Všeč mi je bila in zaljubil sem se v njen nasmeh, a kaj ko se mi je najprej zlagala o svojih letih, potem pa še o tem, kje živi. Ne glede na to, kaj mi je s tem želela prikriti, sem takoj izgubil zanimanje. Laži so pri meni nesprejemljive.«


Fantje ne marajo laganja. Vsaka laž prej ali slej pride na dan in posledice so v večini primerov slabe. Zakaj bi se trudila z lažmi, če si lahko iskrena? Osvoji ga s svojo osebnostjo, pusti, da razvijeta odličen odnos. Zapomni si, da se odnos brez laži obdrži najdlje!

Opravljanje je grda razvada
»Kar naprej je kritizirala moje prijateljice, na živce so ji šli moji prijatelji in ni minil dan, da se ne bi spravila na nekoga in ga opravljala po dolgem in počez.«
Ja, res je, punce včasih rade opravljamo. A kar je preveč, je pa preveč. Če nenehno govoriš o nekom, spremljaš njegove napake in pomanjkljivosti, bo fant to hitro opazil. In pogosto fantom to ni všeč.
Še več. Fantje sovražijo, ko punce govorijo druga čez drugo. Poišči drugo temo in bodi pozitivna ter poskušaj sprejeti ljudi takšne, kot so. Vse je bolje, kot da opravljaš. Brez opravljanja te bo fant jemal bolj resno.



Ne marajo vzvišenih punc
»Ko se ima punca za nekaj več in misli, kaj je, pri meni takoj izgubi zanimanje.«
Vzvišenost torej nikakor ne pride v poštev. Če se imaš za nekaj več kot ostali, bo prišel dan, ko mu bo vse jasno, čeprav tega ne bo videl takoj. In takrat bo žal prepozno, saj je to res lastnost, ki je fantje načelno ne marajo. Čeprav ti je fant zelo všeč, še ni treba, da se izpostavljaš in vedeš, kot da na vse lahko gledaš zviška. Bodi preprosta, brez nepotrebne vzvišenosti, pa ga boš osvojila precej lažje.

Samovšečnost le do neke mere


Ali v fantovi družbi pogosto govoriš, kako si lepa? Da si popolna? In ali te ob tem vsi čudno gledajo in ti po možnosti še kaj odgovorijo? To seveda ni pravi način navezovanja stikov. Dobro je biti samozavesten, vendar do zdrave mere.
»Imel sem punco, ki je kar naprej govorila, kako ima lepe lase in popolna usta. Kar naprej se je gledala v ogledalo in izpostavljala tisto, kar ji je bilo všeč. No, meni to ni bilo všeč,« pove Andraž in doda, da je bolje, da dekleta samovšečnost malce omilijo in se ne primerjajo toliko z drugimi, na primer prijateljicami, ki so slabše od njih. Zdrava mera samozavesti je sicer odlična, pretiravanje pa pogosto doseže nasprotni učinek.

prejšnji članek
Zmote o dekletih z velikimi prsmi
Lepotičenje
Zmote o dekletih z velikimi prsmi
naslednji članek
Ariana Grande ima novega fanta!
Obsedena!
Ariana Grande ima novega fanta!
Preberite tudi