pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Mami, oči, to je moj fant!

31. 5. 2018; 12.15
Avtor: M.T.
fant in dekle zmenek

foto: Profimedia

Kako staršem povedati za fanta?

Končno si spoznala fanta, ki ti je všeč, si ti njemu všeč, sta si uspela to pokazati, prišla do prvega zmenka in sta sedaj končno skupaj. In ko se zdi, da so vse ovire že rešene nastopi še ena... predstaviti fanta svojim staršem. To pa je ključno, saj če ga ne bodo marali je to zelo velika težava.

Mi ti predstavljamo nekaj namigov, da se to ne bo zgodilo!

Prvi vtis je zelo pomemben, zato poskrbi, da fanta pokažeš v najboljši možni luči. Preden ga predstaviš staršem povej samo lepe stvari o njem. Izpostavi njegove dobre lastnosti in uspehe.

Ko napoči trenutek, da ga uradno spoznajo poskrbi, da bo to takrat, ko je ozračje sproščeno, da ni nepotrebnega stresa. Če ima tvoj fant kaj bontona bo vedel, da so stisk roke, nasmeh, vljudnost in lepe besede več kot primerne.

Zagotovo bo naredil lep vtis, če bo starše presenetil s kakšno malenkostjo, kot rože ali čokolada. Še boljšega pa, če bo pokazal spoštovanje in vljudnost na primer s tem, da bo sodeloval pri pogovorih, pridržal vrata, se ponudil za pomoč pri pripravljanju/pospravljanju mize itd.

Zapomnita pa si, da staršem veliko pomeni, da je fant njihove hčerke olikan in prijazen, zagotovo pa ne kako popularen in »kul« je. Zato naj na obisku raje pospravi mobilni telefon in nadene nasmeh.

prejšnji članek
Emily Osment je delila zgodbe katastrofalnih zmenkov
Obsedena!
Emily Osment je delila zgodbe katastrofalnih zmenkov
naslednji članek
Kako visoki so slavni fantje?
Obsedena!
Kako visoki so slavni fantje?
Preberite tudi