Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Očaraj njegove starše

25. 10. 2016; 02.00
Avtor: N.H.
spoznajstarse
S fantom sta že nekaj časa skupaj in prišel je čas, ko bi te rad predstavil tudi svoji družini.

Narediti dober vtis tudi na vse njegove domače in se z njimi sproščeno pogovarjati se morda zdi misija nemogoče, a ne skrbi, ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. Da ti bo lažje, smo zate pripravili pet nasvetov, s pomočjo katerih boš družino svojega fanta popolnoma očarala.

1. POZANIMAJ SE


Fanta pred srečanjem povprašaj, kakšni so njegovi starši, naj ti o njih malo pripoveduje. Pametno je vedeti, kaj je staršem všeč in kaj ne, da veš, o katerih temah se je dobro pogovarjati in katerim se je bolje izogniti. Govoriti o nečem, o čemer imajo popolnoma negativno mnenje, je popolnoma zgrešeno. Če pa boste imeli prijeten pogovor, jih z njim lahko zagotovo osvojiš in pridobiš na svojo stran.
2. OBLECI SE PRIMERNO
Globok dekolte in zapeljiva oblekica sta absoluten ne za prvo srečanje s starši. Saj nočeš, da si starši o tebi ustvarijo napačen vtis na podlagi oblačil, kajne? S kavbojkami in lepim puloverjem nikakor ne moreš zgrešiti. Poleg tega pa se boš v udobnih oblačilih tudi bolje počutila in boš bolj sproščena.
3. SPRAŠUJ
Njegova družina te bo po vsej verjetnosti zasipala z vprašanji, da te bo čim bolje spoznala. Tudi ti njih kaj vprašaj nazaj, da si ne bodo mislili, da želiš ves čas govoriti le o sebi in da te oni ne zanimajo. Z zastavljanjem vprašanj pa boš med drugim pokazala tudi to, da nisi sramežljiva ali živčna, s čimer boš pri njih pustila zelo dober vtis.
4. PONUDI POMOČ
Preden začnete ali končate skupno kosilo ali večerjo, ponudi pomoč. Tudi če ti bodo rekli, da ti ni treba pomagati in da kar sedi naprej, vstani in poprimi za delo. Že s pripravo pogrinjka ali pa s pomito posodo si boš v njihovih očeh pridobila velik plus. Ne boš dajala vtisa razvajenega dekleta, temveč zrele punce, ki ji ni težko poprijeti za delo.
5. BODI TI
V redu je, če si nekoliko bolj vljudna kot običajno in če pokažeš določene manire. Vendar ne pretiravaj. Obstaja namreč tanka meja med tem, da si pristna ali umetno prijazna. Težko boš vedno, kadar boš z njimi, igrala nekaj, kar nisi. Zato ti z zadnjim nasvetom svetujemo, da si odkrita in da si preprosto to, kar si. Mame take stvari še predobro začutijo.

Pa veliko sreče ti želimo. Vedi pa, da moraš fantove starše vikati, dokler ti sami ne rečejo, da jih lahko tikaš. Prvi vtis je pomemben, ni pa odločilen. Tudi po prvem srečanju bo potrebno še kar nekaj časa in truda, da te bodo vzeli za svojo. Zdaj pa veselo na delo.

prejšnji članek
Zavrnili so jo ustvarjalci filma Somrak
Obsedena!
Zavrnili so jo ustvarjalci filma Somrak
naslednji članek
Izjemen dosežek priljubljene slovenske skupine
Obsedena!
Izjemen dosežek priljubljene slovenske skupine
Preberite tudi