boštjan-močnik 2
Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko je težko, če ne vojska?«

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Moj life
 

Ekskluzivno doživetje v središču Ljubljane

13. 11. 2016; 01.40
Avtor: Promocijsko sporočilo.
unnamed (9)
Argeta, pašteta številka ena v Sloveniji, je v središču Ljubljane na Pogačarjevem trgu pripravila prav posebno ekskluzivno doživetje.

V četrtek, 10. novembra, je poglede v središču Ljubljane, na Pogačarjevem trgu, vabila ekskluzivna črna limuzina, pred katero se je razprostirala rdeča preproga. Seveda smo se vprašali, čemu je vse skupaj namenjeno, odgovor pa nas je presenetil. 

Argeta, pašteta številka ena v Sloveniji, je v središčuLjubljane na Pogačarjevem trgu pripravila prav posebno ekskluzivno doživetje. Ljubljenka najzahtevnejših gurmanov, Argeta Exclusive, se lahko namreč pohvali z novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, ki je prva Argeta s sadno-medenim pridihom. In kot se za omejeno izdajo Argete Exclusive spodobi, je bila gostom ponujena na ekskluziven način, s posebno postrežbo v prestižni črni limuzini. Gostje in mimoidoči so se za pravo prestižno izkušnjo sprehodili po rdeči preprogi, vstopili v limuzino in se prepustili gurmanskim užitkom. V limuzini je vsak gost prejel v kombinaciji s posebnim kruhkom postrežen edinstven okus paštete, v katerem dimljenega brancina popolno dopolnjujeta sočna hruška in sladek med. Prestižna limuzina je z edinstveno izkušnjo navdušila številne novinarje in blogerje ter pritegnila pozornost mnogih mimoidočih, ki so se z veseljem prepustili ekskluzivnemu razvajanju.

Limuzina je navdušila tudi lastnika restavracije Stari Kaštel, Davida Severja, ki je povedal, da je sodelovanje z Argeto za celo ekipo velika čast in so na novi okus zelo ponosni. Zato ne preseneča tudi dejstvo, da so sveže narejeno pašteto z dimljenim brancinom, medom in hruško v restavraciji Stari Kaštel vključili tudi v svojo redno ponudbo.

prejšnji članek
Je dovolj simpatična?
Moj life
Je dovolj simpatična?
naslednji članek
10 lepotnih napak
Lepotičenje
10 lepotnih napak
Preberite tudi